Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τέτοιο κλάμα, τέτοια στενοχώρια, αναρωτιόμουν γιατί να πουν αυτό το πραγμα για εμένα...»

«Όταν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού, μαθαίνεις και το προσπερνάς...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τέτοιο κλάμα, τέτοια στενοχώρια, αναρωτιόμουν γιατί να πουν αυτό το πραγμα για εμένα...»

Το σχόλιό της, για τα όσα είπε ο Θοδωρής Αθερίδης στην χθεσινή του συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, έκανε το πρωί της Τετάρτης 6/3, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην μέσα από την εκπομπή Happy Day. H παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις του ηθοποιού για τα social media και την σχέση του με το κοινό, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια αναγνωστών, που υπήρχαν σε ιστοσελίδα για εκείνη, στην αρχή της καριέρας της.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είχε αναφέρει σχετικά: «Δεν φοβάμαι τα social media. Τα φοβήθηκα στη φάση της πολιτικής διχαστικής περιόδου που όλη η κοινωνία στα κάγκελα. Υπήρχαν καρκίνοι, δεν τολμούσες να πεις κάτι… Και βέβαια τα “έφαγα” κι εγώ. Δεν φοβήθηκα για τη σωματική μου ακεραιότητα, απλά φοβήθηκα το πόσο ανεξέλεγκτο είναι το πράγμα που σαλεύει και ο θυμός μέσα μας....» (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη).

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα αρνητικά σχόλια στo διαδίκτυο

«Είναι και θέμα ωριμότητας και εμπειρίας. Θυμάμαι το πρώτο πράγμα που είχε γραφτεί για εμένα και ήταν άδικο σε σχόλια κάτω από αναρτήσεις. Υπήρχε ένα site που υπήρχε οχετός από κάτω, ό,τι χειρότερο σε σχόλια. Έγραφε ο καθένας ό,τι ήθελε. Τέτοιο κλάμα, τέτοια στενοχώρια, αναρωτιόμουν γιατί να πούνε αυτό το πράγμα για εμένα, κάτι που με διαβάλει τόσο άκομψα και άσχημα. Μετά στην πορεία, όταν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού, μαθαίνεις και το προσπερνάς και το αγνοείς. Γίνεται πιο σκληρόπετσος, πιο θωρακισμένος» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το Alter

Σεπροηγούμενη εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε κάνει μια αποκάλυψη για την εποχή που εργαζόταν στο ALTER. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου πως «πήγα στα δικαστήρια για δουλειά που δεν πληρώθηκα και ενώ δικαιώθηκα δεν πήρα τα χρήματα ποτέ».

Η παρουσιάστρια λοιπόν μίλησε για την εποχή που συνεργαζόταν με το ALTER και δούλευε σε πάνελ εκπομπής του σταθμού. Όπως ανέφερε, έχασε τρία μηνιάτικα, ωστόσο δεν ένιωσε θύμα λόγω του ότι πληρωνόταν καλά.

«Όλους μας έχουν φεσώσει σε δουλειά. Εγώ είχα μια λογική, ενδεχομένως λάθος, ότι επειδή πληρώθηκα και πολύ καλά στο Alter... Δεν ένιωσα τόσο θύμα! Όταν κάποιος επί χρόνια σε πληρώνει με πολλά χρήματα γιατί στο Alter δόθηκαν πολλά χρήματα την εποχή που ήμουν εγώ. Μετά έχασα τρία μηνιάτικα, τα έκλαψα, στεναχωρήθηκα. Δεν ήμουν σαν κάποιους ανθρώπους που είχα ήδη οικογένεια, παιδιά και υποχρεώσεις να αγχωθώ. Αλλά είπα ότι πληρώθηκα επί πέντε χρόνια με πολύ μεγάλα ποσά, όχι μόνο εγώ, όλοι μας και τώρα έχασα και τρία μηνιάτικα.

Δεν είπα ότι δεν έγινε τίποτα, αλλά δεν ένιωσα όπως κάποιος άνθρωπος που έχει χύσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα για μια δουλειά και τον φεσώνουν και τον βάζουν μέσα, ενώ έχει υποχρεώσεις βιοπορισμού. Τότε ήμουν σε πάνελ, ήταν τα λεφτά που παίρνει σήμερα μια παρουσιάστρια. Δικαίως οι άνθρωποι, διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.