J2US: Εκτός η Καίτη Γαρμπή για δύο Σάββατα - Τι συμβαίνει;

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για να πάρουν τη θέση της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US: Εκτός η Καίτη Γαρμπή για δύο Σάββατα - Τι συμβαίνει;

Αποχωρεί η Καίτη Γαρμπή από τα live του Just the 2 of us και την αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος σήμερα Τετάρτη 6/3 στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα. Τι συμβαίνει όμως και φεύγει από το μουσικό show;

Ο λόγος που αποχωρεί η Καίτη Γαρμπή από το J2us

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν η τραγουδίστρια θα λείψει από δυο lives του Μαΐου λόγω περιοδείας στην Αυστραλία, η οποία μάλιστα έχει γίνει sold out. Στη συνέχεια θα επιστρέψει κανονικά στο πόστο της στην κριτική επιτροπή του show.

Οι συζητήσεις μάλιστα για το ποιος θα πάρει τη θέση της έχουν ήδη ξεκινήσει. Ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα δυο guest κριτών, ανάμεσά τους και ο Νίκος Μουτσινάς.

Τα πρόσωπα ωστόσο που έχουν συζητηθεί για την καρέκλα της είναι 4. 2 άντρες και 2 γυναίκες.

Δείτε επίσης: Κρύβουν την σχέση τους στο J2US αλλά έκαναν το επόμενο βήμα - Συγκάτοικοι στη ζωή, ξένοι στο show

Δείτε τα highlights του Σαββάτου 2/1

Το βράδυ του Σαββάτου 2/3 επέστρεψε στις οθόνες μας το Just the 2 of us με τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται το κοινό με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Οι εκπλήξεις πολλές κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Δέσποινα Βανδή είχε και αυτή τη φορά την τιμητική της, τα ζευγάρια κατέβαλαν προσπάθεια να ενθουσιάσουν τους κριτές. Στο τέλος ωστόσο ένα ήταν το ζευγάρι, που αποχώρησε από το show.

Με φαρυγγίτιδα η Δέσποινα Βανδή στο πλατό

Ο Νίκος Κοκλώνης, πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι, καλώς όρισε τους κριτές. Όταν έφτασε η σειρά της Δέσποινας Βανδή, εκείνη απάντησε με βραχνή φωνή ενώ από την πλευρά του ο παρουσιαστής ενημέρωσε το κοινό ότι η τραγουδίστρια έχει φαρυγγίτιδα.

Στην συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης είπε στην Δέσποινα Βανδή: «Είναι τόσο ερωτική η φωνή σου...» με την ίδια να απαντά «Είμαι για ραδιόφωνο σήμερα...»

Η αφιέρωση του Κοκλώνη στην μεγάλη του αδυναμία

Μετά από ένα από τα πολλά διαφημιστικά διαλείμματα ο Νίκος Κοκλώνης γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του Βίκυ Σταυροπούλου και της αφιέρωσε ένα τραγούδι. Εκείνη, εμφανώς συγκινημένη, έστελνε την αγάπη της στον παρουσιαστή με το κοινό να χειροκροτάει.

Τα μηνύματα που έστελνε η Μελίνα Νικολαΐδου στη μητέρα της

Η Μελίνα Νικολαΐδη από το Λονδίνο παρακολουθούσε τη μητέρα της και έτσι η Δέσποινα Βανδή δε μπόρεσε να μην της στείλει τα φιλιά της: «Θέλω να στείλω ένα γλυκό φιλί στο παιδί μου, που είναι στο Λονδίνο και μας βλέπει και στέλνει μηνύματα. Παιδί μου! Μελινάκι μου».

Η εμφάνιση του Τριαντάφυλλου στη σκηνή

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Στο τέλος της βραδιάς ακολούθησε η αποχώρηση ενός ζευγαριού με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει ξαφνιασμένος την ανακοίνωση: «Η Μπάγια με τον Χρίστο αποχωρούν από το Just σήμερα. Το κοινό αποφάσισε».