Τρύφωνας Σαμαράς: Κυκλοφορεί παιδικό τραγούδι με τίτλο «Πιπίλα» - «Για να την βγάλω χρειάστηκε να μου βάλουν πιπέρι»

«Η αδυναμία μου ήταν να χτενίζω τις κούκλες μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Νέες περιπέτειες για τον Τρύφωνα Σαμαρά, αφού μετά το κομμάτι «It's amazing» που είχε κυκλοφορήσει, τώρα ηχογραφεί και ένα παιδικό τραγούδι, με τίτλο «Πιπίλα». Ο γνωστός κομμωτής μίλησε γι' αυτό το βήμα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου, για τα παιδικά του χρόνια και τη δική του σχέση με την πιπίλα, καθώς και για το beef με την Πηγή Δεβετζή.

«Για να βγάλω την πιπίλα χρειάστηκε να μου βάλουν πιπέρι στο δάχτυλο. Μπορεί να πήγα και μετά τα 12. Μετά από την πιπίλα έβαζα το δάχτυλό μου στο στόμα. Ήμουν παιδί της μαμάς, δεν έπαιζα πολλά παιχνίδια, το πολύ λάστιχο, σχοινάκι, κουτσό, τέτοια πράγματα. Δεν ήθελα αυτοκινητάκια, ούτε έπαιζα ποδόσφαιρο. Η αδυναμία μου ήταν να χτενίζω τις κούκλες, τις ξεμάλλιαζα!», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Και συμπλήρωσε όσον αφορά την επιθυμία του να κάνει οικογένεια: «Μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγει η ανάγκη να αποκτήσω δικά μου παιδιά, αισθάνομαι παιδί ο ίδιος. Με το σκυλάκι μου, την Νικόλ, είδα πολλά πράγματα και πώς είναι να αγαπάς κάτι τόσο πολύ, νομίζω ότι είναι οικογένεια».

Δείτε επίσης: Τρύφωνας Σαμαράς για τον γάμο και το φλερτ: «Αν έβρισκα το κατάλληλο άτομο θα παντρευόμουν...»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς για την Πηγή Δεβετζή: «Με μπλόκαρε...»

Όσον αφορά την κόντρα του με την Πηγή Δεβετζή, ο Τρύφωνας Σαμαράς δήλωσε: «Με μπλόκαρε η Πηγή Δεβετζή, εγώ δεν την μπλόκαρα. Την είχα πάρει τηλέφωνο και όταν είχε πάει στο νοσοκομείο. Με ξεμπλόκαρε μετά, βρίσκω πολύ παιδικό να μπλοκάρουμε ο ένας στον άλλον. Δεν μπορείς μία φιλία χρόνων να τη σταματήσεις για μία κουβέντα. Πρέπει να είναι κάτι πολύ σοβαρό. Γενικά αγαπάω τους φίλους μου, και μου είναι δύσκολο να κρατήσω κακία και να μην μιλήσω».