Εύα Καϊλή - Φραντζέσκο Τζιόρτζι: Βαφτίζουν την 3χρονη κόρη τους! Που θα γίνει το μυστήριο;

Οι νονοί θα είναι τέσσερις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Έχοντας αφήσει στο παρελθόν τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην φυλακή (δείτε τι εξομολογήθηκε), η Εύα Καϊλή γύρισε νέα σελίδα στη ζωή της και πλέον απολαμβάνει τις όμορφες στιγμές με την κόρη της, ενώ γράφει βιβλίο για τη ζωή της μετά τα όσα αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει.

Πλέον έχει αφιερωθεί στην 3χρονη κόρη της και με τον πρώην σύντροφό της, Φραντζέσκο Τζιόρτζι αποφάσισαν να την βαφτίσουν. Ήδη μάλιστα μετράνε αντίστροφα για την μεγάλη ημέρα.

Που και πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης της Εύας Καϊλή

Όπως ειπώθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι νονοί θα είναι τέσσερις, και συγκεκριμένα θα προέρχονται από Ελλάδα, Ιταλία και Αμερική.

Η Εύα Καϊλή με τον Φραντζέσκο Τζιόρτζι μπορεί να έχουν χωρίσει, ωστόσο διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη της κορούλας τους.

«Όταν είδα την κόρη μου, δεν με αναγνώρισε»

Η Εύα Καϊλή είχε δώσει συνέντευξη σε ιταλικό μέσο αποκαλύπτοντας ορισμένες λεπτομέρειες για τη φυλάκισή της, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους προσπάθησαν να της αποσπάσουν μία ομολογία. «Για να με πιέσουν τις πρώτες ημέρες μου είπαν ότι η κόρη μου θα ανατεθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες. Όταν είδα την κόρη μου μετά από έναν μήνα τα πρώτα λεπτά δεν με αναγνώρισε», είπε χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Παρασκευής 19/1 μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ο δικηγόρος της Εύας, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος, από τις πρώτες μέρες της σύλληψης της κ. Καϊλή ήταν δίπλα μας, εν αντιθέσει με τα ελληνικά Μέσα που ήταν απέναντί της. Αυτή είναι μία αντίφαση που προσωπικά με στενοχωρεί πάρα πολύ. Μέσα στον σχεδιασμό των εκβιασμών που γινόντουσαν εκείνη την περίοδο, και τους έβλεπα επειδή ήμουν δίπλα της, τής έλεγαν: “Αν δεν ομολογήσεις, θα βγεις μετά από 7 χρόνια”»

Και συμπλήρωσε: «Δεν της επέτρεπαν ούτε επικοινωνία για ένα μήνα για να “σπάσει” και να πει ότι ομολογεί. Έπαιξαν όλα τα χαρτιά για να την πειθαναγκάσουν να ομολογήσει αδικήματα που δεν έχει διαπράξει. Η αίσθησή μου -και όχι μόνο δική μου- είναι ότι υπήρχε και υπάρχει μία προστασία απέναντι σε μία Βελγίδα Ευρωβουλευτή, η οποία ήταν βασική ύποπτη σύμφωνα με τα πορίσματα των αστυνομικών Αρχών του Βελγίου. Θέλουν να στρέψουν όλες τις ευθύνες στην κ. Καϊλή, για να μην έρθει αυτή η γυναίκα στο εδώλιο του κατηγορουμένου».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, αυτή η κατάσταση συνεχίζεται, με την αντίδραση της Εύας Καϊλή να έρχεται άμεσα: «Οι πιέσεις δεν σταμάτησαν, καλούν τους Βέλγους δικηγόρους, και τους δίνουν απειλητικές συμβουλές ότι αν εξακολουθήσουν να κάνουν δημόσια δηλώσεις υπέρ της κ. Καϊλή, κινδυνεύουν να τους αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Υπάρχει ένας προβληματισμός, τις επόμενες μέρες να γίνει μία συνέντευξη Τύπου όπου θα βρίσκεται η κ. Καϊλή και όλοι οι δικηγόροι της, μαζί με έναν Βέλγο δικηγόρο που αποκάλυψε πρώτος ότι ο γιος του ανακριτή της υπόθεσης, μαζί με τον γιο της βασικής κατηγορούμενης είχαν κοινή εταιρεία που εκμεταλλεύεται κάνναβη».