Τo Real Housewives επιστρέφει στην τηλεόραση - Τα πρόσωπα που συζητιούνται

Ποιο κανάλι το διεκδικεί;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τo Real Housewives επιστρέφει στην τηλεόραση - Τα πρόσωπα που συζητιούνται

Ένα ριάλιτι από το μακρινό παρελθόν φαίνεται ότι επιστρέφει στις οθόνες μας. Προκειται για τις Real Housewives, τις οποίες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό Σουσού, βλέπει αρκετά θετικά ο ΑΝΤ1. Μάλιστα έχουν αποκαλυφθεί και τα ονομάτα στα οποία έχει γίνει κρούση για να συμμετέχουν.

Επιστρέφει το Real Housewives

«Μαθαίνουμε ότι έχουν προσεγγίσει τις μισές από το αρχικό cast, τη Χριστίνα Παππά, τη Τζο Τόγκου και την Αννίτα Ναθαναήλ. Είναι εξωτερική εταιρεία παραγωγής. Ο ΑΝΤ1 βλέπει θετικά την επιστροφή των ριάλιτι στην prime time ζώνη γιατί του χρόνου τα σίριαλ θα είναι λιγότερα. Οπότε υπάρχει κενό στο πρόγραμμα και η κοινωνία είναι πιο έτοιμη για το συγκεκριμένο ριάλιτι», αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε επίσης: Άλλαξαν ώρα σε αγαπημένη σειρά για να μην την κόψουν πρόωρα

Από την πλευρά της η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε ότι: η Σάσα Μπάστα, η Μαρία Καλάβρια και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχουν δεχτεί κρούση.

Τι ήταν το Real Housewives of Athens

Έξι επώνυμες νοικοκυρές μας υποδέχθηκαν στα σπίτια τους και μας ξενάγησαν στο σαλόνι, στο δεύτερο σαλόνι, στην πισίνα, στην ατελείωτη γκαρνταρόμπα τους, αλλά και στην κρεβατοκάμαρά τους!

H Ιωάννα Σουλιώτη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Χριστίνα Παππά, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Φώφη Μαστροκώστα και η Τζο Τόγκου προσπαθούσαν να συνδυάσουν καριέρα, οικογένεια και κοινωνική ζωή, χωρίς να παραμελούν ποτέ την εμφάνισή τους!

Είχαν τα πάντα: έπιπλα με αξεπέραστο design, ρούχα κορυφαίων σχεδιαστών, άψογο μαλλί και μακιγιάζ, ακριβά κοσμήματα κι ακόμα πιο ακριβές συνήθειες. Μαες ξενάγησαν στα πολυτελή εστιατόρια και τα club που σύχναζαν μας σύστησαν τους κοσμικούς. Εκμυστηρεύτηκαν πάντα για την προσωπική τους ζωή: τις ερωτικές περιπέτειες, τις ανασφάλειες, τα οικογενειακά προβλήματα, τις μεταξύ τους ζήλιες και κόντρες…

Πηγή: ΑΝΤ1