Κατερίνα Καινούργιου για πλαστικές: «Όταν την έκανα ήμουν ανήλικη, 17 χρονών»

«Εγώ είμαι ο ειδικός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για πλαστικές: «Όταν την έκανα ήμουν ανήλικη, 17 χρονών»

Η Κατερίνα Καινούργιου με την ομάδα της στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Τετάρτη 6/3, σχολίασαν την πλαστική που έκανε στην μύτη της η Ιωάννα Τούνη. Η επιχειρηματίας προχώρησε σε διορθωτική πλαστική με σκοπό να αλλάξει το σχήμα αλλά και ένα πρόβλημα που είχε.

Στο προφίλ της στο Tik Tok μάλιστα, δημοσίευσε και ένα βίντεο όπου εκτός του ότι αποκαλύπτει πόσο της κόστισε, έδειξε και πως είναι το πρόσωπο της μερικές ημέρες μετά.

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στις πλαστικές

Με αφορμή λοιπόν την συζήτηση που είχαν και την πλαστική που έκανε η Ιωάννα Τούνη, αναφέρθηκε στις δικές της πλαστικές επεμβάσεις, με την πρώτη να την έχει κάνει στην ηλικία των 17 ετών.

«Όταν την έκανα ήμουν ανήλικη, 17 χρονών. Οι μέθοδοι τότε ήταν πολύ πιο επίπονοι, είχες ολόκληρο το πρόσωπο μπαταρισμένο. Τώρα έχουν εκσυγχρονιστεί, πάνε και 20 χρόνια. Το αποτέλεσμα το βλέπεις μετά από έναν χρόνο. Παιδιά εμένα που με κατηγορούν πόσα έχω κάνει, τη μύτη μου άλλαξα και φάνηκα τελείως διαφορετική. Αν αλλάξεις μύτη και φρύδια τελείωσες μετά. Η μύτη είναι το Α και το Ω. Εγώ είμαι ο ειδικός» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

H αναφορά στην πλαστική της στο στήθος

Την Τετάρτη 14/2 στο Super Κατερίνα προβλήθηκε απόσπασμα από το τελευταίο podcast του Fipster στο Youtube με καλεσμένους αυτή τη φορά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Hawk και την Zoe Pre σχολιάζοντας το λόγο που οι γυναίκες κάνουν πλαστικές.

«Δε μίλησε τόσο άσχημα. Η τοποθέτησή του ήταν τεκμηριωμένη. Μιλάνε για τη σύγχρονη κοινωνία, που έχουμε όλοι κάποια πρότυπα των social media κυρίως του εξωτερικού. Ήταν πολύ συγκεκριμένα αυτά που είπε, δεν είχε άδικο.

Σας μιλάει μια γυναίκα που έχει κάνει πλαστικές για να είμαι ειλικρινής. Όταν ήμουν 17 χρονών και αποφάσισα να αλλάξω τη μύτη μου πριν 22 χρόνια δεν είχα κάποιο πρότυπο, ούτε υπήρχε Instagram, ούτε είδα μία και ήθελα να της μοιάσω. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου, ένιωθα άσχημα με τη μύτη και ήταν και ανατομικοί λόγοι. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω κλπ και το έκανα.

Όπως όταν αποφάσισα στα 21 μου να βάλω στήθος ήταν γιατί δεν μου άρεσε. Δεν είδα πάλι κάτι στο Instagram. Υπάρχουν πολλοί που κάνουν πλαστικές εδώ και χρόνια, γιατί κάτι δεν τους αρέσει. Σε αυτό συμφωνώ μαζί, ότι βλέπουμε στα social να υπάρχουν κάποια πρότυπα που το έχουν παρακάνει. Υπάρχει πλαστικόμετρο. Δυστυχώς υπάρχει. Βλέπεις κάποιους να το έχουν παρακάνει, κάποια χείλη να έχουν ξεφύγει. Μπορεί να δεις εμένα και να πεις ότι το έχω παρακάνει. Η Βαλαβάνη τα είπε πολύ ωραία», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.