Αφροδίτη Λιάντου: «Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι με την μητέρα μου, δεν καταλαβαίνω την σύγκριση»

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με τις τέχνες».

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, η Αφροδίτη Λιάντου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις συγκρίσεις με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, και για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

«Μαμά είναι, όταν με είδε στην παράσταση συγκινήθηκε. Της άρεσε πολύ και σαν δουλειά. Για πρώτη φορά με είδε στο θέατρο, δεν είχε κάτι αρνητικό να πει, δεν είναι αυστηρή κριτής και δύσκολα θα πει κακό λόγο. Ο μπαμπάς μου είναι λίγο πιο αυστηρός, είναι τελείως διαφορετικοί άνθρωποι», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου.

Για να συμπληρώσει σχετικά με το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη μητέρα της: «Ίσως κάποια στιγμή συμβεί μια συνεργασία με τη μητέρα μου, αλλά δεν μας έχει γίνει κάποια πρόταση, και θα το σκεφτόμασταν λίγο, γιατί είμαι στην αρχή και θέλουμε να διαχωρίσουμε αυτά τα πράγματα. Ο πατέρας μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με τις τέχνες, αλλά να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό. Η μητέρα μου το ήξερε, γιατί από μικρή μ' άρεσε να ασχολούμαι με αυτά».

Δείτε επίσης: Αφροδίτη Λιάντου για Εβελίνα Παπούλια: «Ήξερα ότι θα μας συγκρίνουν, δεν με χαλάει»

Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε για τις συγκρίσεις με την μητέρα της Εβελίνα Παπούλια

Στη συνέχεια η Αφροδίτη Λιάντου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Νιώθω ότι έχει σταματήσει να υπάρχει αυτή η σύγκριση με τη μητέρα μου, αλλά πρέπει να σταματήσουν να με ρωτάνε κιόλας για να προχωρήσω. Είναι λογικό να υπάρχει σύγκριση, που δεν την καταλαβαίνω 100%, γιατί είμαστε άλλοι άνθρωποι και έχουμε διαφορετική πορεία. Δεν μπορείς να μας συγκρίνεις, είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά και τις συμβουλές που πήρε, ανέφερε: «Η μητέρα μου με συμβούλεψε να μην φοβάμαι την αλλαγή, αλλά τη στασιμότητα, κάτι που με βοηθάει ακόμα και τώρα. Μετά τη Γη της Ελιάς υπήρχαν προτάσεις, νομίζω ότι είχα την ανάγκη κι εγώ να κάνω μια παύση για να ασχοληθώ με τον εαυτό μου».

Στη συνέχεια η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε για την προσωπική της ζωή επίσης, λέγοντας: «Είμαι πολύ καλά, ο Αλέξανδρος έχει τα πάντα. Είναι πολύ έξυπνος και υποστηρικτικός, πάντα εκεί για να με βοηθήσει. Η μαμά μου υπερλατρεύει τον Αλέξανδρο, πάντα έχει δίκιο εκείνος, εγώ ποτέ!».