Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ήμουν τσιλιαδόρος σε χαρτοπαικτικές λέσχες, πρόσεχα μη μας κάνει "ντου" η αστυνομία...»

«Ο Λευτέρης Πανταζής μου έλεγε πως θα γίνω ηθοποιός...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ήμουν τσιλιαδόρος σε χαρτοπαικτικές λέσχες, πρόσεχα μη μας κάνει

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 6/3, ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά στον Θανάση Πάτρα για την σχέση του με τον γιό του αλλά και για τις δουλειές που έκανε πριν γίνει ηθοποιός.

Η συνέντευξη του Θανάση Βισκαδουράκη

«Θα είναι “μαχαιριά” για εμένα αν έρθει ο γιος μου και μου πει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, είναι ταλαιπωρία. Ο κόσμος νομίζει ότι οι ηθοποιοί είμαστε πλούσιοι. Δεν έχουμε καμία σχέση με τους τραγουδιστές» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Θανάσης Βισκαδουράκης: «Υπερασπίστηκα συναδέλφους και έμεινα και χωρίς δουλειά...» - Η εξομολόγηση του για την πολιτική και την τηλεόραση

«Έχω δουλέψει στα μπουζούκια ως βοηθός στα καμαρίνια μεγάλων καλλιτεχνών... Ο Λευτέρης Πανταζής μου έλεγε πως θα γίνω ηθοποιός. Ήμουν "τσιλιαδόρος" σε χαρτοπαιχτικές λέσχες, πρόσεχα μη μας κάνει ντου η αστυνομία. Έπεφταν τότε τα πεντοχίλιαρα και ζαλιζόμουν»

«Όταν δουλεύω νιώθω σαν να είναι η τελευταία μου παράσταση. Δεν έχω πει στον γιο μου για τις δυσκολίες που έχω περάσει, όταν ενηλικιωθεί θα του τα πω. Κάνω στον γιο μου αυτά που θέλει, ζει σε μία ωραία εποχή και θέλω να τα απολαύσει. Η γυναίκα μου με τον γιο μου είναι τόσο ερωτευμένοι, κοιμόμαστε και οι τρεις μαζί. Μεγαλώνει και δεν το θέλω, τον είχα μικρό και τον αγκάλιαζα...».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θανάση Βισκαδουράκη για την απώλεια του πρώτου του παιδιού

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένος στην απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή "Στούντιο 4", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ακόμη ένα δυσάρεστο περιστατικό, που συνέβη σε εκείνον και τη σύζυγό του, όταν έχασαν το πρώτο τους παιδί, κάτι το οποίο αποκάλυψε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

«Θα σας πω κάτι που δεν το 'χω πει ποτέ στην τηλεόραση, το πρώτο παιδί το χάσαμε με την Κατερίνα. Εγώ πρωτόγνωρα συναισθήματα, η γυναίκα μου να κλαίει. Είμαστε σε πολύ γνωστό μαιευτήριο και κατεβαίνει ένας Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά ήταν γιατρός, ανοίγει μία εφημερίδα και με βλέπει αφίσα, "ο Θανάσης Βισκαδουράκης περιμένει το πρώτο του παιδί..." Και εμείς είχαμε μόλις "χάσει" το παιδί.

Κάνει έτσι ο υπουργός, με κοιτάζει και μου λέει, "εσύ είσαι;" Του λέω, "ναι, αλλά πρέπει να βγω έξω", και όλοι να θέλουν να υπογράψω αυτόγραφα και να μου ευχηθούν "να ζήσει". Το μόνο που τον παρακάλεσα ήταν "να φυγαδεύστε τη γυναίκα μου με ένα αυτοκίνητο κι εγώ θα βγω από την άλλη πόρτα".

Βγήκα έξω και τους είπα, "σας ευχαριστούμε πολύ, όλα πήγαν πολύ καλά, η Κατερίνα είναι μια χαρά". Αλλά αυτός είναι ηθοποιός και έτσι επιβιώνεις. Η Κατερίνα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση, εγώ δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Για τις γυναίκες είναι πάρα πολύ δύσκολο, νιώθουν ότι απέτυχαν», εξιστόρησε ο δημοφιλής ηθοποιός για την απώλεια του παιδιού του.