Λήδα Χατζή – Νίκησε δύο φορές την μάχη με τον καρκίνο: «Η Νατάσα Παζαΐτη είναι ο άγγελός μου»

Η ηθοποιός συγκλονίζει με την ιστορία της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λήδα Χατζή – Νίκησε δύο φορές την μάχη με τον καρκίνο: «Η Νατάσα Παζαΐτη είναι ο άγγελός μου»

Η Λήδα Χατζή μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε. Η ηθοποιός, που στο παρελθόν έχει παίξει σε σειρές όπως η «Έξαψη» του Mega, μίλησε για την διπλή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, καθώς και για τον φύλακα-άγγελό της σε αυτή τη δοκιμασία, τη Νατάσα Παζαΐτη.

«Ξεκίνησαν όλα το 2015, κάπου εκεί έπιασα ένα γρομπαλάκι στη μασχάλη και τελικά ήταν καρκίνος μαστού μεταστατικός και τρομερά επιθετικός. Έτσι, μπήκα το 2015 σε μία διαδικασία διπλής μαστεκτομής με χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Νόσησα και στον θυρεοειδή πριν από περίπου δύο χρόνια. Τρόμαξα, πάγωσα, μου κόπηκαν τα γόνατα και δεν ήξερα τι να κάνω. Μπήκα σε μία διαδικασία να λέω ότι θέλω το αύριο και το μεθαύριο, και πάμε. Γενικά στην Ελλάδα έχουμε ταμπού με τη λέξη "καρκίνο", δεν τη λέμε. Υπήρχαν πολλοί φίλοι μου που φοβόντουσαν και ντρέπονταν πιο πολύ από εμένα. Εγώ πήγα σε φεστιβάλ ταινιών στο Μαρόκο χωρίς περούκα», είπε αρχικά η Λήδα Χατζή.

Δείτε επίσης: Νατάσα Παζαΐτη: «Αυτή η γυναίκα μου έσωσε τη ζωή» - Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η άγνωστη σχέση με ηθοποιό

Λήδα Χατζή Νατάσα Παζαΐτη
Η ευχαριστήρια ανάρτηση που είχε κάνει η Λήδα Χατζή για τη Νατάσα Παζαΐτη

Η Λήδα Χατζή ευχαριστεί δημόσια την Νατάσα Παζαΐτη

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Την Νατάσα Παζαΐτη τη λέω ο άγγελός μου. Ακόμα και στο τηλέφωνό μου την έχω αποθηκεύσει με φατσούλα αγγελάκι. Πριν από 9 χρόνια κανένας δεν έβρισκε τους όγκους μου γιατί ήταν πολύ μικροί, και το βρήκε αυτή. Με έχει ακολουθήσει και την έχω ακολουθήσει σε όλο αυτό το ταξίδι. Δεν φοβάμαι τίποτα λόγω της Νατάσας Παζαΐτη. Θεωρώ ότι είναι ένας τρομερός επιστήμονας και φανταστικός άνθρωπος. Από κάπου είχε "κάλεσμα", έπρεπε να κάνει αυτό το πράγμα. Έχει σώσει πολύ κόσμο, και φίλες μου, είναι πάντα με το χαμόγελο και σου δίνει ελπίδα. Με αυτόν τον άνθρωπο δεν φοβάσαι τίποτα».