"Κόλαφος" ο Μέμος Μπεγνής: «Έχω δει πράγματα γραμμένα μετά που με έχουν ενοχλήσει...»

«Γιατί να μην με προστατέψει;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 6/3, ο Μέμος Μπεγνής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις συνεντεύξεις που δίνει και τα όσα επιλέγει να μοιράζεται εμώ αποκάλυψε ότι έχει γραφετεί πράγματα που τον έχουν ενοχλήσει.

Η συνέντευξη του Μέμου Μπεγνή

«Σπάνια μετανιώνω αυτά που λέω σε συνεντεύξεις όταν έχω εξομολογητική διάθεση. Πολλές φορές μπορεί ο δημοσιογράφος να είναι φίλος και να ανοιχτείς λίγο παραπάνω, να πεις κάποια πράγματα που μπορεί να σου ξεφύγουν πάνω στο λόγο και να πεις τώρα αυτό γιατί το είπα και δεν χρειαζόταν να το πω. Επειδή μπορεί να νιώθεις ως φίλο κάποιον απέναντι, μπορεί και να ξεχάσεις πως υπάρχει ένα μαγνητοφωνάκι. Εγώ δεν θυμάμαι τι λέω στις συνεντεύξεις. Απλά έχω δει πράγματα γραμμένα μετά που με έχουν ενοχλήσει πολύ» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Μέμος Μπεγνής: «Ο Ελληνάρας που εγώ σιχαίνομαι είναι...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τη ''δύσκολη'' σχέση με τον πατέρα του

«Σε ένα περιοδικό είχα πει κάτι επειδή ήμασταν φίλοι και όχι για να το γράψει. Σκέφτηκα: γιατί να μην με προστατέψει; Πήρα τηλέφωνο μετά και έκανα φασαρία αλλά αυτό είναι πολύ σπάνιο να συμβεί» πρόσθεσε ο Μέμος Μπεγνής.

Η αποκάλυψη του Μένου Μπεγνή για το αυτοάνοσο Χασιμότο

Πριν απο λίγο καιρό ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική, Ο ηθοποιός μαγείρεψε, ενώ μίλησε για για την αυτοάνοση ασθένεια που αντιμετώπισε μέσω της σωστής διατροφής που ακολούθησε.

«Άρχισα να μαγειρεύω, γιατί είχα ένα πρόβλημα στον θυροειδή μου. Οπότε είχα πάρει κιλά. Άρχισα μία θεραπεία με κορτιζόνη, τα κλασικά. Ήταν Χασιμότο, ήταν αυτοάνοσο. Άλλαξα τη διατροφή μου. Έκοψα τα κρέατα, έκοψα τα λίπη, τα τηγανιτά. Μετά από 2-3 χρόνια που έκανα εξετάσεις, το Χασιμότο είχε εξαφανιστεί. Μου λέει ο γιατρός μου "δεν εξαφανίζονται συνήθως τα αυτοάνοσα αλλά μπορεί να συμβεί". Έκτοτε ο θυρεοειδής μου δουλεύει ρολόι, οι εξετάσεις μου είναι απίστευτες. Πιστεύω ότι λειτούργησε θεραπευτικά», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.