Στάθης Σχίζας: «Είμαι έτοιμος να μπω σε μια σχέση! Στο πηγάδι κατούρησα;» - Η δήλωση στις κάμερες μετά τη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο Πρωινό

Τι συμβαίνει με την προσωπική του ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στάθης Σχίζας: «Είμαι έτοιμος να μπω σε μια σχέση! Στο πηγάδι κατούρησα;» - Η δήλωση στις κάμερες μετά τη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο Πρωινό

Ο Στάθης Σχίζας παρευρέθηκε σε γνωστό μαγαζί και εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day. Ο ίδιος, λοιπόν, παραχώρησε κάποιες δηλώσεις σε αυτή. Κλήθηκε, λοιπόν, να απαντήσει για την πρόσφατη συνέντευξη της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου μιλούσε για την σχέση τους, αλλά και για την κρυοσυντήρηση ωαρίων που ετοιμάζεται να κάνει (δείτε την εδώ).

Κάθε φορά μιλάει με τα καλύτερα για εκείνη και αυτή η φορά δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Εξήγησε, παρόλα αυτά, πως δεν παρακολούθησε τις δηλώσεις που έκανε εκείνη, ενώ προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό τους.

Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα για την προσωπική του ζωή

«Δεν είδα τις δηλώσεις της στο Πρωινό. Η σχέση μου με την Αλεξάνδρα ήταν νορμάλ, ούτε μεγάλη, ούτε μικρή. Εννοείται ότι όταν τελειώνει μία σχέση προχωράς σε μία άλλη, έτσι πάει. Είμαι κι εγώ έτοιμος να μπω σε μια σχέση. Στο πηγάδι κατούρησα; Που λέει και ο λαός», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Πάντως ρε παιδί μου είναι κούκλος! Θα μου άρεσε να τον...» - Μαγεμένη η παρουσιάστρια με τον Στάθη Σχίζα

Τα υπονοούμενά του για το κρυφό ζευγάρι στο J2US

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στην εγχώρια showbiz η πρόσφατη αποκάλυψη του Youweekly.gr πως στο Just the 2 of us υπάρχει ένα ''μυστικό ζευγάρι'' που όσο και αν προσπαθούν η έλξη τους ενός για τον άλλον δεν κρύβεται.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο οι δημοσιογράφοι και εκπομπές προσπαθούν να ανακαλύψουν το ζευγάρι με το Fay's Time συγκεκριμένα να αποσπάει δηλώσεις από τον Στάθη Σχίζα σχετικά με το αν γνωρίζει λεπτομέρειες από τα παρασκήνια του μουσικού show.

«Δεν έχω ακούσει αυτό για το κρυφό ζευγάρι του, δεν ξέρω ποιο είναι. Μήπως είμαι εγώ το ζευγάρι; Για να ξέρω και εγώ…Όταν είναι θα σας πω παιδιά, δεν είμαι ακόμα έτοιμος», είπε μεταξύ άλλων ο Στάθης Σχίζας.

Η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της σχολίασε σχετικά με τις δηλώσεις του Σχίζα περί μυστικού ζευγαριού: «Εγώ δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό το ζευγάρι στο Just, δεν ξέρω αν εσείς έχετε κάποιο ρεπορτάζ. Μια γνωριμία, ένας έρωτας, ένα φλερτ που έχει ξεκινήσει... Και στην αρχή τον βλέπεις να λέει εγώ δεν είμαι σίγουρα και μετά τον βλέπεις να το ξανασκέφτεται...».