Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων! Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα...»

Η εξομολόγηση για την μητρότητα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων! Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα...»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε σήμερα 5/3 καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Η ξανθιά επιχειρηματίας που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο My style rocks, μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της αλλά και στα προσωπικά της.

Μεταξύ άλλων, έκανε και μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση για την μητρότητα, αποκαλύπτοντας πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Το θέμα παιδί είναι κάτι που με απασχολεί σίγουρα και είναι κάτι που θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία περίοδο που ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων. Σκόπευα να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ καλό, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχει στις μέρες μας. Ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να το κάνει, γιατί έχεις περισσότερη ασφάλεια στο θέμα της μητρότητας.

Δεν το σκέφτομαι απαισιόδοξα. Απλά είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα 31 μου πια, αισθάνομαι ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε επίσης: Την "έλουσαν" με γαρύφαλλα χορεύοντας "καυτό" τσιφτετέλι- Με εξώπλατο και εντελώς εφαρμοστό φόρεμα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Τι συμβαίνει με τα... προσωπικά της;

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Το τελευταίο διάστημα είχαν δημιουργηθεί φήμες εξαιτίας των εξόδων με τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλου (δείτε εδώ τι έκαναν τρεις μέρες και τρεις νύχτες), ωστόσο η ίδια επισήμανε πως είναι μόνη της. Μάλιστα, ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά το τοπίο για τον Mente Fuerte (δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε).

Μετά την προβολή του βίντεο ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε πως μπορεί εκείνη να λέει ότι είναι single, όμως η Τίνα Μεσσαροπούλου έχει άλλες πληροφορίες για έναν άλλο άντρα που βρίσκεται στη ζωή της αυτή τη στιγμή.

«Κυκλοφορεί ότι φλερτάρει με έναν επιχειρηματία των Νοτίων Προαστίων. Μακάρι να πάνε όλα καλά...», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.