Πέμη Ζούνη: «Ίσως θα έπρεπε να είμαι πιο σοβαρή...» - Η εξομολόγησή της για τον ρόλο της ως γιαγιά

«Ήταν άλλη μια φρεσκαδούρα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Πέμη Ζούνη: «Ίσως θα έπρεπε να είμαι πιο σοβαρή...» - Η εξομολόγησή της για τον ρόλο της ως γιαγιά

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα Αργά, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 6/3 η Πέμη Ζούνη. Η γνωστή ηθοποίος, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά Έρωτας Φυγάς (δείτε εδώ τις εξελίξεις), μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της αλλά και το εγγόνι της και την σχέση που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους.

Η εξομολόγηση της Πέμης Ζούνη για το εγγόνι της

«Το μωρό μου αφαίρεσε χρόνια, με πήγε πίσω, όταν πρωτοκρατούσα την Ελεονώρα στα χέρια μου και ήταν άλλη μια φρεσκαδούρα να ανακαλύψεις τον κόσμο ξανά, παρότι θα έπρεπε να είμαι πιο σοβαρή, ίσως ως γιαγιά… δεν ξέρω. Πραγματικά η εγγονή μου είναι ένα φρεσκάρισμα, ειλικρινά. Πρώτη φορά μπαίνω σε τέτοιο δρόμο», ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Πέμη Ζούνη: «Με τον Χριστόφορο γιατί δε μιλάτε; Έχετε τσακωθεί;» - Αμηχανία με την ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα

«Όταν η Ελεονώρα ήταν μικρή έχασα πολλές στιγμές της και τώρα βλέπω τη χαρά με την οποία είναι εκεί, χωρίς να θέλει να απουσιάζει και συγκινούμαι γιατί βλέπω και τα δικά μου λάθη», είπε η Πέμη Ζούνη.

Η αποκάλυψή της για το πρόβλημα υγείας της κόρης της...

Σε προγούμενη συνέντευξη της η Πέμη Ζούνη είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της κόρης της. «Ήταν πολύ σοβαρό αλλά είναι πάρα πολύ καλά, παρότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση γιατί τελικά ο όγκος ήταν καλοήθης. Απλώς ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχε μηνιγγίωμα… το 2018, στα 24 της.

Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά.

Στην Αγγλία που έγινε η εγχείρηση, στα λένε εσένα πρώτα. Υπογράφει ο ασθενής πρώτα. Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού… Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά. Ήταν τόσο αισιόδοξη, τόσο γελαστή, τόσο «πάμε», που αυτό μας είχε δώσει σε όλους αυτήν την γελαστή ματιά.

Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.