Κατερίνα Γερονικολού – Αποκλειστικό: Δείτε τη να κάνει πρόβα νυφικού!

Λάμπει από ευτυχία!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Γερονικολού – Αποκλειστικό: Δείτε τη να κάνει πρόβα νυφικού!

Ο γάμος είναι η ωραιότερη στιγμή στη ζωή μίας γυναίκας και για εκείνη τη μεγάλη μέρα σίγουρα χρειάζεται το κατάλληλο νυφικό. Η Κατερίνα Γερονικολού μπορεί να μην το έχει βρει ακόμα, ωστόσο κάθε στιλιστική πρόταση την κολακεύει, κι εκείνη με τη σειρά της μπορεί να την υποστηρίξει, καθώς είναι μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες ηθοποιούς.

Όπως θα δείτε κι εσείς, μάλιστα, αυτήν την περίοδο είναι στα καλύτερά της! Η Κατερίνα Γερονικολού έκανε την τελευταία της πρόβα νυφικού, λίγο πριν περπατήσει στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου και το youweekly.gr βρέθηκε στα παρασκήνια και εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό!

Δείτε επίσης: «Κάθε φορά αρρωσταίνω! Άρχισα να κλαίω...» - Η άλλη πλευρά της Κατερίνας Γερονικολού

Το νυφικό της Κατερίνας Γερονικολού

Κατερίνα Γερονικολού Yes I Do

Η αγαπημένη ηθοποιός δοκίμασε ένα ονειρεμένο νυφικό με απλικαρισμένα λουλούδια και διαφάνειες από το brand MYA Collection της σχεδιάστριας Δήμητρας Νίκα. Τώρα μένει να δούμε αν αυτή θα είναι η τελική επιλογή της ή αν θα φορέσει κάτι εντελώς διαφορετικό εκείνη την ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ντυθεί νύφη για τις ανάγκες πασαρέλας, ούτε καν η πρώτη για το Yes I Do. Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει ξανά στο Yes I Do Catwalk το 2020 και το 2022, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις με το αέρινο look της και τη νεραϊδένια ομορφιά της