Κατάθεση ψυχής από την Άριελ Κωνσταντινίδη: «Χρειάστηκα τη βοήθεια ψυχιάτρου! Στη δική μου περίπτωση...»

Η σπάνια εξομολόγηση της ηθοποιού για την πιο δύσκολη στιγμή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Άριελ Κωνσταντινίδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και ένα απόσπασμα αυτής παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 6 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day. Σε αυτό, η ηθοποιός εξομολογείται τι συνέβη την πιο δύσκολη φάση στη ζωή της, εξαιτίας της οποίας χρειάστηκε να απευθυνθεί σε γιατρούς.

Μίλησε, μάλιστα, και για το κομμάτι της μητρότητας, αποκαλύπτοντας πως τα παιδιά της ήταν ο λόγος που επέλεξε να απομακρυνθεί από τον χώρο της υποκριτικής όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί σε εκείνα και στην ανατροφή τους.

Η προσωπική εξομολόγηση της Άριελ Κωνσταντινίδη

«Το 2008 νομίζω ότι ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος για μένα. Είχαν συμβεί πολλά πράγματα μαζί και η ρίζα είχε ξεκινήσει από τα παιδικά μου χρόνια. Τότε, αισθάνθηκα ότι χάνομαι σε μια άβυσσο. Ευτυχώς είχα την ηρεμία να απευθυνθώ σε ειδικό για να μπορέσω πρώτα από όλα να ανταπεξέλθω στις επαγγελματικές μου ευθύνες κυρίως.

Χρειάστηκα τη βοήθεια ψυχιάτρου, αλλά δε χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή, παρόλο που επέμενα πολύ. Δεν θεωρώ ταμπού αν χρειαστεί ένας άνθρωπος να πάρει φάρμακα. Στη δική μου περίπτωση, δεν ήταν απαραίτητα. Το πρόβλημά μου είχε να κάνει με τη διαχείριση πολύ έντονης συναισθηματικής φόρτισης», αναφέρει.

«Από τη πρώτη στιγμή που έγινα μαμά, είχε χρόνο και για τον εαυτό μου, χρειαζόμουν χρόνο και για εμένα, για να μπορώ να αποδίδω περισσότερο κι όταν είμαι με τα παιδιά. Αυτός ήταν ο λόγος που άφησα τη δουλειά μου στην τηλεόραση και στο θέατρο. Ήταν μια καθαρά συνειδητή μου επιλογή χωρίς καμία ενοχή. Ήμουν εκεί για τα παιδιά μου γιατί αυτό χρειαζόμουν», δήλωσε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είναι άδικο να με θυμούνται μόνο από τη "Μαρία την Άσχημη"»