Ιωάννα Τούνη: «Δεν έχω κάτι χειρότερο» - Η αγωνία μετά την επέμβαση στη μύτη και τα χάπια που πρέπει να πάρει

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Δεν έχω κάτι χειρότερο» - Η αγωνία μετά την επέμβαση στη μύτη και τα χάπια που πρέπει να πάρει

Η Ιωάννα Τούνη, αφού αφαίρεσε τον γύψο από την μύτη της μετά την επέμβαση που έκανε (δείτε εδώ πόσο κόστισε), αποφάσισε πως πρέπει να επιστρέψει σιγά σιγά στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της, παρόλο που ακόμα πρέπει να προσέχει πολύ, αφού δεν πρέπει να σηκώνει βάρη και να σκύβει.

Αυτό, βέβαια, θα είναι δύσκολο, διότι έχει έναν γιο ενός έτους, ο οποίος τρέχει και εξερευνά όλη την ώρα. Τις πρώτες ημέρες μετά το χειρουργείο είχε τη βοήθεια της πεθεράς της, ωστόσο εκείνη επέστρεψε στο δικό της σπίτι και έτσι τις ώρες που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα λείπει, εκείνη θα πρέπει να αναλάβει εξ' ολοκλήρου τη φροντίδα του μικρού Πάρη.

Η ανησυχία της Ιωάννας Τούνη μετά το χειρουργείο και τα χάπια που πρέπει να πάρει

Την ανησυχία της γι' αυτό, λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί το πρωί της Τετάρτης 6 Μαρτίου μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πέρα από το άγχος της, όμως, αποκάλυψε πως για τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να πάρει κάποια χάπια.

«Μέχρι τώρα ήταν εύκολα τα πράγματα γιατί είχα μία εβδομάδα στο σπίτι την πεθερά μου, η οποία είχε το μωρό γιατί εγώ δεν κάνει να σηκώνω, να σκύβω. Ξέρετε τώρα με το χειρουργείο… και τώρα έφυγε. Οπότε είναι ο Δημήτρης με τον Πάρη σπίτι και μετά αναλαμβάνω εγώ, δεν ξέρω πώς...», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Και έχω κι άλλο που είναι χειρότερο. Λοιπόν, πρώτη φορά θα χρειαστεί να πάρω κορτιζόνη, δεν έχω ξαναπάρει, και μου είπαν ότι δεν πρέπει να τρώω τίποτα με αλάτι και τίποτα με ζάχαρη. Δεν έχω κάτι χειρότερο δηλαδή. Να μη φάω τίποτα, να φάω χόρτα. Για να μπορέσω να ξεπρηστώ λίγο, να μπορέσει να "δέσει" καλύτερα, για δέκα μέρες...».

Δείτε επίσης: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και τα προβλήματα στην σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Δεν είναι ντροπή»