Δημήτρης Ουγγαρέζος για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ρίχνω τα δίχτυα μου! Δεν χωράω εκεί...»

Τι είπε για το τηλεοπτικό του μέλλον;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ρίχνω τα δίχτυα μου! Δεν χωράω εκεί...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πραγματοποίησε ακόμα μια βραδινή έξοδο, με τις κάμερες των εκπομπών να τον συναντάνε και ο δημοσιογράφος να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό του μέλλον, καθώς το συμβόλαιο του με το MEGA ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Μυστήριο επικρατεί λοιπόν για το τι θα συμβεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Όπως έχει αναφέρει ωστόσο ο ίδιος, προτεραιότητα έχει το κανάλι του αλλά και η Ελένη Μενεγάκη με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία δυο χρόνια στην μεσημεριανή ζώνη.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τα τηλεοπτικά του

«Έχω σκεφτεί για του χρόνο που θα δώσω προτεραιότητα. Δεν βλέπω να με θέλουν οι εκπομπές. Μπορεί να είναι περίοδος αυτή αλλά δεν έχω προτάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Καινούργιου μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του που υπονόησαν πως μπορεί να θέλει να συνεργαστούν στην ίδια εκπομπή. «Δεν ρίχνω τα δίχτυα μου στην Κατερίνα. Δεν χωράω εκεί. Ξεκάθαρα όχι», ξεκαθάρισε ο δημοσιογράφος.

Τι έχει πει η Καινούργιου για τον Ουγγαρέζο

Το σχόλιό της για τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή Super Κατερίνα, έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Δευτέρας 4/3. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι θα ήθελε να τον δει σε κάτι δικό του και μίλησε για την εποχή που παρουσιάζε το Spata live.

O Δημήτρης Ουγγαρέζος στις δηλώσεις του μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, τις κόντρες που έχουν ξεσπάσει εδώ και λίγο καιρό ενώ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ).

«Εγώ θα ήθελα να τον δω σε κάτι δικό του, κάτι που να του ταιριάζει, να είναι επάνω του και να το κάνει με αγάπη. Τότε με το Spata Live ήμασταν απέναντι. Εμένα δεν μου άρεσε εκείνη η εκπομπή τους», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θεωρώ ότι εκείνα τα αποσπάσματα δεν τιμούσαν ούτε τον Δημήτρη ούτε τη Μαίρη. Και δεν ήταν υπεύθυνοι τα παιδιά. Ο Δημήτρης είναι για πολύ περισσότερα. Κι εμάς μας είχαν κόψει τότε με το Λόγω TVs. Νομίζω ότι εμάς μας είχαν κόψει Απρίλιο και εκείνους Μάρτιο, κάτι τέτοιο», κατέληξε.