Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με την Κατερίνα ταιριάζουμε, σταματήσαμε και να βριζόμαστε! Με τη Συνατσάκη...» - «Εμείς εδώ είμαστε ανοιχτοί», αντέδρασε η Καινούργιου

Η εξομολόγηση του δημοσιογράφου και η απάντηση της παρουσιάστριας του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με την Κατερίνα ταιριάζουμε, σταματήσαμε και να βριζόμαστε! Με τη Συνατσάκη...» - «Εμείς εδώ είμαστε ανοιχτοί», αντέδρασε η Καινούργιου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στην χθεσινή (5/3) εκπομπή της Ελένης, ταίριαξε διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως θα ήθελε να τα δει εκείνος σε κάποιο πάνελ, και δήλωσε πως στο πλευρό του θα ήθελε να έχει ο ίδιος την Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Η κάμερα και η δημοσιογράφος του Super Κατερίνα, λοιπόν, τον πλησίασαν για να τον ρωτήσουν σχετικά με αυτή του τη δήλωση, με τον δημοσιογράφο να εξηγεί τι εννοούσε και πως έκανε τους συνδυασμούς στο μυαλό του. Προχώρησε, μάλιστα, σε δηλώσεις για την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη, ενώ δέχθηκε και πρόταση, έμμεσα, από την παρουσιάστρια του ALPHA, στη συνέχεια.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την Κατερίνα Καινούργιου και τη Μαίρη Συνατσάκη

«Με την Κατερίνα ταιριάζουμε τηλεοπτικά, γιατί υπάρχει μία αντίθεση, μία αντίφαση και μία οικειότητα λόγω του ότι γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και πιστεύω ότι εκεί κάτι θα υπήρχε, ενώ στη ζωή δεν είμαστε κολλητοί. Νομίζω ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, περάσαμε και διάφορα κύματα και τώρα είπαμε ότι είμαστε στα καλά μας. Τουλάχιστον σταματήσαμε να βριζόμαστε και το βρίσκω πολύ ώριμο εκατέρωθεν, αλλά θα έβρισκα κάτι ενδιαφέρον.

Εγώ θεωρώ ότι άνθρωποι που είναι κολλητοί, δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχουν και την τηλεοπτική χημεία στον κόσμο, γιατί για τον κόσμο κάνουμε τις εκπομπές όχι για εμάς. Ας πούμε με την Μαίρη Συνατσάκη δεν είχα την τηλεοπτική χημεία που θα δικαιολογούσε η κολλητή μας φιλία και το πόσο την αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αφού προβλήθηκε το βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε:

«Ο Δημήτρης θέλει να έρθει στην εκπομπή; Με χαρά! Εμείς εδώ είμαστε ανοιχτοί να το συζητήσουμε με την ομάδα».

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Πως την έβγαλες εχθές; Μόνο εσένα σκέφτηκα...» - "Τρόλαρε" τον Δημήτρη Ουγγαρέζο