Ελένη Μενεγάκη: «Πως την έβγαλες εχθες; Μόνο εσένα σκεφτηκα...» - "Τρόλαρε" τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Εγώ δεν πήρα χαμπάρι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Πως την έβγαλες εχθες; Μόνο εσένα σκεφτηκα...» -

Ένας ξεκαρδιστικός διάλογος εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της, το πρωί της Τετάρτης 6/3. Η παρουσιάστρια θέλησε να "τρολλάρει" τον συνεργάτη της, σχετικά με το χθεσινο "κόλλημα" των social media.

Νωρίτερα η παρουσιστρια, είχε μία έκπληξη για τον Γιώργο Τσούλη, καθώς πριν περάσουν στην στήλη της μαγειρικής ζήτησε να παίξουν το απόσπασμα απ' το χθεσινό Ράδιο Αρβύλα και είπε: «Να στείλω φιλιά στον Αντώνη Κανάκη, που τον αγαπώ πολύ, και στην υπέροχη παρέα του. Μάλλον δεν το πίστεψαν ότι άφησες τη Μαντόνα για εμένα» (δείτε εδώ).

Το "τρολλάρισμα" της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Πως την έβγαλες εχθες που έπεσε το Instagram. Μόνο εσένα σκέφτηκα σήμερα που το έμαθα...Εγώ δεν πήρα χαμπάρι και μου το είπε σήμερα η κοπέλα που μας βοηθάει στο σπίτι. Μου λέει: "Κυρία Ελένη, να ξέρετε ότι δεν παίζει το Instagram και το facebook". Τη ρώτησα "πού το ξέρεις;", μου απάντησε "είναι παρέα"» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το διήμερο στην Άνδρο με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά τους

Το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Μαρτίου μιλώντας, με τον Γιώργο Τσούλη, η παρουιάστρια αναφέρθηκε στο διήμερο που πέρασε με την οικογένειά της, και θέλησε να σχολιάσει πόσα πράγματα χρειάζεται να παίρνει ένας γονιός σε κάθε ταξίδι. «Πήγα στο νησί Σαββατοκύριακο! Πόσα πράγματα να πάρω που πήγα για ένα Σαββατοκύριακο! Βέβαια όταν έχεις παιδιά… Ευτυχώς δεν ήταν όλα, γιατί δεν ξέρω τι θα κουβάλαγα τώρα που έχουν μεγαλώσει…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Στην αγκαλιά του Ματέο Παντζόπολου - Τρυφερές στιγμές στο εξωτερικό για την 9η επέτειο γάμου τους