Η Ελένη Μενεγάκη απαντά στους Ράδιο Αρβύλα για τον Γιώργο Τσούλη: «Μάλλον δεν σε πίστεψαν...»

Ο Αντώνης Κανάκης τρόλαρε τον σεφ της Ελένης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Ελένη Μενεγάκη απαντά στους Ράδιο Αρβύλα για τον Γιώργο Τσούλη: «Μάλλον δεν σε πίστεψαν...»

«Η Μαντόνα, το μανούλι, θέλει σεφ τον Γιώργο Τσούλη», με αυτά τα λόγια οι Ράδιο Αρβύλα υποδέχτηκαν την πρόσφατη αποκάλυψη, που έκανε ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη, ότι στο παρελθόν του είχε κάνει πρόταση η μεγάλη ποπ σταρ, κι εκείνος αρνήθηκε.

Στη σημερινή εκπομπή «Ελένη», η παρουσιάστρια είχε μία έκπληξη για τον Γιώργο Τσούλη, καθώς πριν περάσουν στην στήλη της μαγειρικής ζήτησε να παίξουν το απόσπασμα απ' το χθεσινό Ράδιο Αρβύλα και είπε: «Να στείλω φιλιά στον Αντώνη Κανάκη, που τον αγαπώ πολύ, και στην υπέροχη παρέα του. Μάλλον δεν το πίστεψαν ότι άφησες τη Μαντόνα για εμένα».

«Κι εγώ για την Ελένη Μενεγάκη θα έριχνα χυλόπιτα στην Μαντόνα. Αν υπάρχει ένα κορίτσι, για το οποίο αξίζει να ρίξεις χυλόπιτα στην Μαντόνα, είναι η Ελένη Μενεγάκη. Ο Γιώργος Τσούλης, ο μάγειρας της Ελένης έριξε χυλόπιτα στην Μαντόνα, και η Μαντόνα πληγώθηκε, κάνει ό,τι μπορεί για να τον φέρει πίσω», είπε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή του, πριν από ένα μουσικό μοντάζ.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Γιατί δεν πήγε στην βάφτιση του παιδιού του συνεργάτη της, Γιώργου Τσούλη - Ο πραγματικός λόγος

Ο Γιώργος Τσούλης απάντησε με χαμόγελο στην Ελένη Μενεγάκη για τους Ράδιο Αρβύλα

Ο σεφ της Ελένης δέχτηκε όμορφα το τρολάρισμα από τους Ράδιο Αρβύλα, αφού πέρα απ' τα γέλια που δεν έκρυψε από την κάμερα, είπε αμέσως μετά: «Μεγάλη μου τιμή! Ήταν στόχος ζωής να μπω στους Ράδιο Αρβύλα. Τους βλέπω από πιτσιρικάς και τους θαυμάζω».

Σε εκείνο το σημείο η Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε και του τόνισε: «Αυτά λες και την επόμενη φορά, τους βλέπω ότι θα τα πούνε αλλιώς. Κι εμάς που μας βλέπετε πολλά χρόνια στην τηλεόραση, μην μας το λέτε ότι μας βλέπετε από πιτσιρικάδες. “Σας βλέπω σαν να σας έβλεπα από πάντα με έναν τρόπο”. Ρε Τσούλη μπας και μας έκανες πλάκα για τη Μαντόνα; Γιατί όταν το είδα αυτό, γέλασα πολύ και λέω “καλά μάς λένε οι άνθρωποι”».