Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η συνύπαρξή μας θα ήταν εκρηκτική» - Η δημόσια αποκάλυψη για την Κατερίνα Καινούργιου

«Μετά δεν θα ξαναμιλιόμασταν ποτέ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η συνύπαρξή μας θα ήταν εκρηκτική» - Η δημόσια αποκάλυψη για την Κατερίνα Καινούργιου

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Ελένη", το μεσημέρι της Τρίτης 5 Μαρτίου, ξεκίνησαν να συζητούν για τα τηλεοπτικά δίδυμα και η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να ταιριάξει κάποια από τα διάσημα πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία θεωρεί πως θα έκαναν μεγάλη επιτυχία ως συνδυασμός.

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, ξεκίνησε από τον εαυτό του, επισημαίνοντας πως γενικότερα θα έβαζε αντίθετους χαρακτήρες ως συμπαρουσιαστές για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον και ένταση. Για τη δική του περίπτωση, έτσι, δήλωσε πως θα ήθελε να έχει δίπλα του την Κατερίνα Καινούργιου με την οποία δεν ταιριάζει σε τίποτε άλλο (δείτε εδώ τι συνέβη το βράδυ που έδωσαν τέλος στην κόντρα τους).

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου

«Εγώ πιστεύω ότι μία εκπομπή που θα ήταν πολύ επιτυχημένη, που θα ταίριαζα εγώ στον αέρα, αλλά πουθενά αλλού, μόνο στον αέρα, είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Θα ήταν κάθε μέρα άλλου είδους εκπομπή. Η συνύπαρξη θα ήταν εκρηκτική, θα βασιζόμασταν στην ατάκα και μετά δεν θα ξαναμιλιόμασταν ποτέ», επισήμανε αρχικά εκείνος και συνέχισε:

«Θα έβαζα τη Φαίη Σκορδά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο...». «Πιο εύκολα μου κάθεται να δω εσένα με την Καινούργιου», σημείωσε με την σειρά της η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, έκανε άλλον έναν συνδυασμό, αποκαλύπτοντας πως παραλίγο και θα τους βλέπαμε μαζί κάποτε:

«Θα έβλεπα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα. Έχει γίνει, να ξέρετε, και δοκιμαστικό στο MEGA. Τότε... Για talk show, με πολύ συγκεκριμένο concept, αλλά όπως και ο Γρηγόρης με τον Μουτσινά, δεν τα βρήκαν ποτέ...».

Δείτε επίσης: «Εσύ κάνε ένα βράδυ έρωτα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο» - «Παιδιά πάτε καλά;» - Η δυσαρέσκεια της Κατερίνας Καινούργιου στο αέρα του ALPHA