Ο Δημήτρης Παπανώτας "καρφώνει" τη Νόνη Δούνια: «Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να μάθει σε όλους μόντελιγκ...»

«Πρέπει να έχεις μία γνώση για να εκπροσωπήσεις...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 7/3, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσφατο σχόλιό του για την ηλικία της Μπέτυς Μαγγίρα ενώ στο στόχαστρο βρέθηκε αυτή την φορά η Νόνη Δούνια, για την οποία μίλησε με άκρως αιχμηρά λόγια.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος, είχε σχολιάσει την παρουσία της Μπέτυς Μαγγίρα στην τηλεόραση λέγοντας:«Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Μπέττυ Μαγγίρα λένε ανοησίες, δεν με νοιάζει, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση έχω δει πάρα πολλά. Ξαφνικά μια γυναίκα στα 50 της να θυμάται να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να πηγαίνει και να τραγουδάει και στα μπουζούκια, αφού της αρέσει καλά κάνει» (δείτε εδώ τι απάντησε ο συνεργάτης της, Δημήτρης Μακαλάς).

Το αιχμηρό σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την Νόνη Δούνια

«Δεν με αφορούν οι απόψεις των άλλων για εμένα. Εγώ είμαι αυτό που βλέπετε και θα είμαι αυτό που βλέπετε και σε όποιον αρέσει» είπε αρχικά

Για την Νόνη Δούνια σχολίασε: «Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να μάθει σε όλους μόντελιγκ εκεί. Τι θα τους μάθει; Οικονομικά; Πρέπει να έχεις μία γνώση για να εκπροσωπήσεις, και δεν είναι μόνο η κα Δούνια, ο άλλος είναι αθλητής…» Στην απάντηση της ρεπόρτες πως υπάρχουν και μορφωμένοι αθλητές και μορφωμένα μοντέλα εκείνος ανέφερε: «Οι συγκεκριμένοι είναι;»

«Όσοι φοβούνται τον αριθμό, έχουν απλά κόμπλεξ» είπε στο τέλος για την Μπέτυ Μαγγίρα.