Νίκος Αποστολόπουλος: Παντρεύεται τον σύντροφό του - «Η πρόταση γάμου έγινε στο αεροπλάνο για Χαβάη»

«Θα είναι ο γάμος της χρονιάς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Αποστολόπουλος: Παντρεύεται τον σύντροφό του - «Η πρόταση γάμου έγινε στο αεροπλάνο για Χαβάη»

Πασίγνωστος Έλληνας σχεδιαστής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, όπου αποκάλυψε πως πρόκειται να παντρευτεί τον σύντροφό του. Ήδη έχει γίνει πρόταση γάμου, ενώ τώρα περιμένει την μεγάλη ημέρα όπου θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης.

Αυτός ο σχεδιαστής ανακοίνωσε στο Mega Καλημέρα πως παντρεύεται

«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου καταρχάς γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, σμόκιν πουκάμισο, παπιγιόν και γιλέκο. Το άλλο μου μισό δεν έχει αποφασίσει ακόμα τίποτα. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι. Η πρόταση γάμου εγινε μέσα στο αεροπλάνο από Αθήνα για Χαβάη. Καθόμασταν πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά. Εγώ την έκαναν την πρόταση, εγώ είμαι κυνηγός.

«Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση έρωτα αν και δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Άμα ήμασταν πολύ καιρό σίγουρα δεν θα παντρευόμασταν. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Αυτά που γίνονται εκείνη την στιγμή one night stand, έρωτας, γάμος. Πραγματικά πιστεύω θα είναι ο γάμος της χρονιάς. Δεν θέλω να πω περισσότερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Αφορμή για να κάνει την αποκάλυψη αυτή, στάθηκε η ερώτηση που δέχτηκε για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του, Τάιλερ - δείτε που θα γίνει.

«Για τον γάμο τους στον Τάιλερ θα ταίριαζε ένα κοστούμι δαμασκηνί και στον Κασσελάκη θα ταίριαζε ένα λευκό κοστούμι. Το σπίτι τους είναι ένα αστικό σπίτι, δεν είναι σαν το δικό μου, Πολυτέλεια είναι το σπίτι το δικό μου. Δεν μπορείς να μένεις σε έναν δρόμο τόσο στενό, αν έμενα εκεί, θα πάθαινα παράκρουση. Να έβγαινα στο μπαλκόνι γυμνός και να με βλέπει ο απέναντι;», δήλωσε για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.