Δημήτρης Λιγνάδης: «Η σιωπή μου ας μην εκληφθεί ως φόβος ή ενοχή» - Τι δηλώνει μετά την πρωτόδικη καταδίκη του

Τι απάντησε σχετικά με την «επιστολή» για τον Στέφανο Κασσελάκη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Για πρώτη φορά μετά την πρωτόδικη καταδίκη του, ο Δημήτρης Λιγνάδης «σπάει» τη σιωπή του, και μιλάει για όσα διαδραματίστηκαν έκτοτε, καθώς και για την αναμονή του μέχρι το Εφετείο. Να σημειωθεί πως ο σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών αλλά είναι ελεύθερος και αναμένει το Εφετείο για να επικυρωθεί η ποινή του ή όχι.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε κάνει μία αναφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας σε ανάρτησή του: «H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή, βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους και στελέχη της ΝΔ που παρανομούν»

Δείτε επίσης: Κόλαφος ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Ήρθε ξαφνικά με τον γκόμενό του να μας πει τι θα κάνουμε...»

Η απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη στον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου, στην οποία δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι καλά, το κατά δύναμην. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, αισθάνομαι πολύ αισιόδοξος, γιατί έχω σύμμαχο την αλήθεια, γι' αυτό δεν θα κάνω καμία δημόσια εμφάνιση πριν από το Εφετείο. Θα μιλήσω μετά, σε κάθε περίπτωση, θα έχω να πω πολλά. Η σιωπή μου ας μην εκληφθεί ως φόβος ή ενοχή, είναι για να μην γίνει κουτσομπολίστικη εκμετάλλευση πάλι, και πολιτική φυσικά».

Όσον αφορά την επιστολή που έστειλε στον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, μετά την έμμεση αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη στη δική του υπόθεση, ο Δημήτρης Λιγνάδης ανέφερε: «Μην παρερμηνευτεί, δεν ήταν επιστολή, ένα SMS έστειλα στον κ. Κούγια. Εκεί του ζητούσα να απαντήσει για να βάλει στη θέση τους ορισμένα πράγματα σε σχέση με τη δικαστική και τη νομική διαδικασία της υπόθεσής μου. Όταν αναδεικνύεται η πολιτική διάσταση της δίωξής μου νιώθω μία ενόχληση, αλλά και μία ικανοποίηση. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο, θέλω να σιωπήσω μέχρι το Εφετείο, θα σας απαντήσει ο κ. Κούγιας στα υπόλοιπα».