Η Ζόζεφιν διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Νίνο με τον πιο γλυκό τρόπο

Ποιο unfollow, ο έρωτας μιλάει!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Εδώ και περίπου μιάμιση εβδομάδα, σύννεφα χωρισμού «σκέπαζαν» τη σχέση της Ζόζεφιν με τον Νίνο, καθώς έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram. Ωστόσο, όποιος είδε τη γοητευτική τραγουδίστρια να μιλάει στο «Cosmoradio», και στον Τάσο Ριζόπουλο, ούτε που θα φανταζόταν κάτι τέτοιο.

Η Ζόζεφιν παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, στην οποία αναφέρθηκε στον Νίνο με τα πιο γλυκά λόγια, λέγοντας ακόμα ότι έχουν και στούντιο στο σπίτι τους, αλλά και ότι θα τον ήθελε στο πλευρό της, σε περίπτωση που εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν πάντως για φρεσκοχωρισμένη.

Δείτε επίσης: Νίνο - Ζόζεφιν: Έπεσαν unfollow στο Instagram! Χωρίζουν;

Η γλυκιά αναφορά της Ζόζεφιν στον Νίνο

«Ο Νίνο είναι από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που υπάρχουν, ευφυέστατος. Έτσι όπως γράφει την μουσική και τον στίχο τρελαίνομαι. Δεν μου έχει γίνει η πρόταση για να πάω στη Eurovision, αλλά όταν γίνει και έρθουν οι σωστές συνθήκες θα ήθελα πάρα πολύ να μου γράψει το τραγούδι ο Νίνο. Στούντιο έχουμε στο σπίτι μας, εκεί γίνεται ένα... μπέρδεμα, καθόμαστε με τις ώρες και γράφουμε τραγούδια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζόζεφιν για τον Νίνο.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το 5ο λεπτό και μετά, όπως προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα:

Για ακόμα μία φορά διαψεύδει τα σενάρια χωρισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το γεγονός ότι σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον, η Ζόζεφιν σε κάθε δημόσια εμφάνισή της δεν έχει επιβεβαιώσει τα σενάρια χωρισμού. Κάθε άλλο. Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, εντόπισε την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αφού την ενημέρωσε τι γράφεται, την ρώτησε κιόλας αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αρχικά η Ζόζεφιν ξέσπασε αμήχανα σε γέλια, ωστόσο ευγενικά θέλησε να απαντήσει χωρίς όμως πολλές πολλές πληροφορίες. «Έτσι λένε; Ωραία. Δεν ξέρω τι να σου πω... Δεν ισχύει», απάντησε 3 ημέρες πριν.