Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ποιοι επώνυμοι επικοινώνησαν μαζί του μετά τον οικονομικό έλεγχο

Ο «Άλλος Άνθρωπος» περνάει στην αντεπίθεση ανήμερα της Τσικνοπέμπτης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ποιοι επώνυμοι επικοινώνησαν μαζί του μετά τον οικονομικό έλεγχο

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μετέβη το πρωί της Πέμπτης στην Ευελπίδων, συνοδευόμενους από τους δικηγόρους του, Αλέξανδρο Κατσιφό και Νίκο Αλεξανδρή, προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις κατά δημοσιογράφων και ΜΜΕ που τον συκοφάντησαν.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 συνάντησε τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», κι εκείνος μίλησε ζωντανά για τις νομικές του ενέργειες, αρνήθηκε για ακόμα μία φορά τα όσα του καταλογίζουν, ενώ πήρε θέση εκ νέου και για την επίμαχη φωτογραφία που τον δείχνει να παίζει φρουτάκια.

«Θα μηνύσουμε όλους αυτούς που βγάλανε διάφορα πράγματα, ότι έχω περιουσίες, ότι έχω διαμάντια, ξενοδοχεία και αμύθητα ποσά, ότι έχω κάνει κομπίνες με την Αρχιεπισκοπή, όλα αυτά τα ψέματα... Θα μηνυθούν και τα Μέσα και οι άνθρωποι», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Ό,τι γνωρίζετε εσείς, γνωρίζω και εγώ. Δεν με έχει καλέσει κανένας ακόμη, απλά γίνεται μία έρευνα στον λογαριασμό της μητέρας μου που είναι δεσμευμένος. Καλά κάνουν και κάνουν την έρευνα, δεν είμαι κατά».

Δείτε επίσης: Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Έχουν σκοτώσει ανθρώπους, έχουν βιάσει παιδιά και δεν είδαμε μία φωτογραφία τους...»

Όσον αφορά τη δράση της κοινωνικής κουζίνας του, ειδικά σήμερα την Τσικνοπέμπτη, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Άλλος Άνθρωπος συνεχίζει. Δεν θα είναι τόσο μεγάλο, όσο τα προηγούμενα χρόνια. Ο κόσμος δεν μπορεί να δώσει χρήματα, γιατί δεν έχουμε λογαριασμούς. Τρόφιμα μας δίνουν, γι' αυτό μαγειρεύουμε ακόμα και δίνουμε καθημερινά 200 μερίδες φαΐ».

Για όσα του καταλογίζουν, ξεκαθάρισε επίσης ότι: «Ούτε ένα λεπτό του ευρώ δεν έχω καταχραστεί από τα χρήματα που έχει δώσει ο κόσμος για τον Άλλο Άνθρωπο. Μπορεί όμως να έχουν δώσει χρήματα για μένα, άνθρωποι που μας υποστήριζαν».

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου για τους επώνυμους που επικοινώνησαν μαζί του

Όσον αφορά την επικοινωνία του με επώνυμους, όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, που έχουν στηρίξει στο παρελθόν τον «Άλλον Άνθρωπο», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απάντησε: «Μου έχουν στείλει πολλοί μηνύματα, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Περιμένω να αποδοθεί η δικαιοσύνη, και μετά θα μιλήσω».

Και κατέληξε μιλώντας για την επίμαχη φωτογραφία του, στην οποία έπαιζε φρουτάκια, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ισχυρίστηκε: «Το ότι βγήκε παράνομα μία φωτογραφία μου δεν σημαίνει ότι είμαι εθισμένος στα φρουτάκια ή οπουδήποτε αλλού. Πήγα στα εγκαίνια ενός μαγαζιού, που άνοιξε το 2017-18, γιατί από τότε είναι η φωτογραφία. Αν ήμουν εθισμένος, θα μπορούσα να αποκτήσω νομική μορφή, όπως μου είπε τόσος κόσμος, να έπαιρνα έναν σκασμό λεφτά και να έκανα ό,τι ήθελα».