Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξει αυτή την κουβέντα..» - Τα αιχμηρά σχόλια κατά του Δημήτρη Παπανώτα

«Μερικές φορές αδικεί τον εαυτό του...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την Νόνη Δούνια και την απόφασή της να "κατέβει" στις Ευρωεκλογές (δείτε εδώ τα "καρφιά του"), σχολίασαν η Ελεονώρα Μελέτη και Νανά Παλαιτσάκη, το πρωί της Πέμπτης 7/3, μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και η δημοσιογράφος πήραν ανοιχτά το μέρος της Νόνης Δούνια. Ωστόσο δεν ήταν οι μόνες αφού υπέρ της πρώην βουλευτού τάχθηκαν και και η Δανάη Μπάρκα με τον Άρη Καβατζίκη.

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την Νόνη Δούνια

«Στενοχωρήθηκα πολύ γι’ αυτά που άκουσα για τη Νόνη, θα ήθελα να την υπερασπιστώ. Σέβομαι την άποψη του Δημήτρη Παπανώτα αλλά για τη Νόνη που τέθηκε αυτό που τέθηκε, είναι τουλάχιστον άδικο. Η Νόνη πέρα από μοντέλο, έχει υπάρξει και βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο»

«Θα περιμένω να μας πει και ο ίδιος τι θα έκανε στην πολιτική γιατί ξέρω ότι θα τον ενδιέφερε...Μερικές φορές αδικεί τον εαυτό του με τον τρόπο που λέει κάποια πράγματα και σε κάποια άλλα μπορεί να έχει ένα ψήγμα αλήθειας. Όντως έχουμε δει στα ευρωψηφοδέλτια ανθρώπους που πραγματικά έχουμε απορήσει όλοι για ποιον λόγο έχουν επιλεγεί. Στη συγκεκριμένη, όμως, περίπτωση ήταν εξαιρετικά καυστικός και με ένα πρόσωπο που δε χρειαζόταν να είναι. Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξει αυτή την κουβέντα» τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη.

"Κόλαφος" η Νανά Παλαιτσάκη

«Η Νόνη κατ΄αρχάς είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής, που εκλέχτηκε στον Πειραιά σε μία πάρα πολύ δύσκολη περιφέρεια. Ο Δημήτρης Παπανώτας μιλά εξαιρετικά κακοποιητικά για τις γυναίκες. Είναι η δεύτερη που αναφέρεται, μετά από την Μπέττυ Μαγγίρα. Δυστυχώς τα στερνά τιμούν τα πρώτα λένε. Από έναν άνθρωπο που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται μορφωμένος, ότι έχει γνώσεις και βρίσκεται στα media τόσα πολλά χρόνια, θα περίμενα μία εντελώς διαφορετική συμπεριφορά» είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Επειδή τον ενδιαφέρει να κατέβει στην πολιτική, θα μπορούσα να πω ότι αυτά τα οποία λέει προκύπτουν από μία αντιζηλία για αυτό που δεν μπορεί να είναι. Πιάνει την κ. Μπέττυ Μαγγίρα και την κατακρίνει για την ηλικία της, κάτι το οποίο είναι τελείως απαράδεκτο και την κ. Νόνη Δούνια για το πως και για το γιατί θα πάει στο Ευρωκοινοβούλιο κι αν πάει. Έχει ανακοινωθεί; Η Νόνη είναι μία γυναίκα, η οποία καταξιώθηκε, ψηφίστηκε, έχει γνώσεις, δομημένη προσωπικότητα και δεν μπορεί να αποδομείται καμία κυρία με αυτόν τον τρόπο» πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη.