Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Το καλύτερο κομπλιμέντο που έχω δεχτεί είναι...» - Τα τρυφερά λόγια για την σύζυγό του και η επιτυχία της "Μουρμούρας"

«Έχουμε μεγαλώσει παιδιά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Το καλύτερο κομπλιμέντο που έχω δεχτεί είναι...» - Τα τρυφερά λόγια για την σύζυγό του και η επιτυχία της

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα, βρέθηκε, το πρωί της Πέμπτης 7/3, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και την σύζυγό του Έφη Μουρίκη αλλά και την επιτυχημένη σειρά που πρωταγωνιστεί Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα.

Η συνέντευξη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

«Είναι σαν να κάθεσαι και να βλέπεις τι συμβαίνει στον γείτονά σου που μπορεί να έχει συμβεί και σε σένα. Η επιτυχία της Μουρμούρας είναι ότι είναι αυτοτελή επεισόδια. Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι 11 χρόνια. Έχουμε μεγαλώσει παιδιά, αυτό που ήταν 10, είναι 21 πια» είπε για την επιτυχημένη σειρά.

Δείτε επίσης: Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ο τσακωμός Κουτσαφτίκη - Τσεκούρα πίσω από τις κάμερες

«Έχω καταλάβει ότι το ένα υποστηρίζει το άλλο. Η μοντέρνα κωμωδία πατάει στην τραγική μας υπόσταση, το δράμα μπορεί να βοηθήσει έναν τραγικό ηθοποιό να γίνει ακόμα καλύτερος. Εγώ απολάμβανα και ήταν συνειδητή επιλογή για αρκετά χρόνια να κάνω κωμωδία για να εξελιχθώ. Ακόμα ψάχνομαι, δεν έχω παίξει την κωμωδία που θα ήθελα να παίξω».

«Τώρα που μπαίνω μέσα στο δράμα αρχίζω να καταλαβαίνω καλύτερα την κωμωδία. Παίρνουμε από αυτήν τη δουλειά αυτά που θέλουμε, δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι άνθρωποι εξελίσσονται γίνονται θιασάρχες και κάποιοι γίνονται πολλοί καλοί ηθοποιοί που πλαισιώνουν θιάσους. Δεν είναι τίποτα κατακριτέο».

Για την σύζυγό του, Έφη Μουρίκη απάντησε: «Είναι κάτι μαγικό που συμβαίνει και εύχομαι να το πάθουν όλοι. Το πιο εύκολο είναι να αγαπάς τον άλλον, το μαθαίνεις σιγά σιγά. Το πιο δύσκολο είναι η συνήθεια γιατί σκοτώνει το συναίσθημα. Είναι μεγάλη κάθαρση ψυχική το να παίζεις στο θέατρο, μακάρι να το κάνουν και άλλοι άνθρωποι. Μπορεί να έχω τσακωθεί με τη γυναίκα μου σπίτι, να πηγαίνω στο θέατρο, να παίζω και όταν γυρίζω σπίτι να το ξεχνάω.

Είναι μαγικό να δουλεύεις με τον άνθρωπό σου. Μου αρέσουν οι ηθοποιοί που ρισκάρουν και ψάχνουν, έτσι είναι η γυναίκα μου. Σε αυτούς ακούω τα πάντα, δε σημαίνει ότι επειδή σκηνοθετώ εγώ, επιβάλλομαι. Το καλύτερο κομπλιμέντο που έχω δεχτεί είναι ότι η γυναίκα μου είναι καλύτερη ηθοποιός από εμένα» ανέφερε.