Κώστας Μαλιάτσης για Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν γνώριζα ότι είναι αυτός ο άνθρωπος...» - Τι απαντά ο πρώην σύντροφός της για τον σάλο με τον Άρη Μακρή

«Την αγαπάω πολύ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Δηλώσεις για τον σάλο που έχε ξεπάσει με πρωταγωνιστές την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Άρη Μακρή μετά την ανάρτησή του, έκανε ο πρωήν σύντροφός της Youtuber, Κώστας Μαλιάτσης Σάλας. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, τόνισε ότι δεν γνώριζε για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Τι απαντά ο πρώην σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη

«Η Άννα Μαρία δεν μου είχε μιλήσει για την κακοποιητική συμπεριφορά, λογικά αυτό ανήκει στην μετέπειτα προσωπική της ζωή, έγινε μάλλον viral όλο αυτό τώρα. Το θέμα είναι να λυθεί το συγκεκριμένο κομμάτι και να μην γίνονται τέτοια πράγματα σε κανέναν. Την αγαπάω πολύ και τους γονείς της και την ίδια, είναι φοβερός άνθρωπος. Επειδή αυτά είναι περίεργα πράγματα, δεν είναι τόσο εύκολο να μου μιλήσει» ανέφερε αρχικά.

«Δεν έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο beef, αλλά θεωρώ ότι είναι ένα πράγμα το οποίο σίγουρα θα απασχολεί, γιατί είναι κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν γνώριζα ότι είναι αυτός ο άνθρωπος, όποιος και αν είναι ο υπαίτιος θα μιλήσει μαζί της και θα το βρουν. Η ψυχοσύνθεση κάθε ανθρώπου πάνω σε ένα τέτοιο θέμα είναι κάτι διαφορετικό, ο καθένας έχει τους δικούς του χρόνους, τους σεβόμαστε και περιμένουμε να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Αυτοί είναι οι 3 πρώην σύντροφοι της

Η πρώτη γνωστή σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη ήταν με τον γνωστό youtuber Κώστα Μαλλιάτση. Είχαν σχέση όταν είχαν ξεκινήσει τα πρώτα τους βήματα στο Youtube, και δημιουργούσαν μαζί διάφορα βίντεο. Μετά το χωρισμό τους ωστόσο, παρέμειναν καλοί φίλοι ενώ μέχρι και σήμερα συνεργάζονται σε διάφορα βίντεο.

Η επόμενη σχέση της που ήταν και από τις πιο γνωστές, ήταν αυτή με τον Άρη Μακρή. Το ζευγάρι δεν έκρυβε πως είναι μαζί, κάνοντας διάφορες κοινές αναρτήσεις από την καθημερινότητα τους, ενώ η Άννα Μαρία είχε πρωταγωνιστήσει και σε βίντεο κλιπ του. Η σχέση τους κράτησε για σχεδόν τρία χρόνια, ενώ έμειναν και κάτω από την ίδια στέγη. Έδειχναν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με την είδηση του χωρισμού τους να σκάσει σαν "βόμβα".

Λίγο μετά το χωρισμό της από τον τραγουδιστή, η Άννα Μαρία Βέλλη διατηρούσε σχέση με τον Άρη Σβολάκη. Δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς δραστηριοποιούταν στα ναυτιλιακά. Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, ήταν ο παιδικός της έρωτας με τον οποίο είχαν πρωτοσυναντηθεί στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσαν μαζί.

Μετά ωστόσο από την αποχώρηση της από το Survivor πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Άννα Μαρίας Βέλλη σύντροφος

Αν κανείς αναρωτιέται αν είναι ελεύθερη αυτό το διάστημα, θα του απαντήσουμε όχι. Η Άννα Μαρία Βέλλη βρίσκεται σε σχέση, ωστόσο έχει πάρει την απόφαση να μην απασχολεί με τη προσωπική της ζωή για αυτό κιόλας δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τον σύντροφό της.