Γρηγόρης Αρναούτογλου: Του πήγαν σουβλάκια για να τσικνίσει, αλλά εκείνος ξεκίνησε δίαιτα!

Το χειρότερο timing για Τσικνοπέμπτη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Του πήγαν σουβλάκια για να τσικνίσει, αλλά εκείνος ξεκίνησε δίαιτα!

Τσικνοπέμπτη σήμερα (7/3) και το «MEGA Καλημέρα» θέλησε να γιορτάσει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ρεπόρτερ της εκπομπής, Βασιλική Μπασιούρη, περίμενε τον παρουσιαστή έξω από τον Sfera με σουβλάκια, μπριζόλες και μία σοκολάτα για τη... χώνεψη.

Παρόλα αυτά εκείνος αρνήθηκε ευγενικά μόλις άκουσε το «μενού» και παρότρυνε τη δημοσιογράφο να δώσει αλλού τα καλούδια που του ετοίμασε για να τσικνίσει. «Ευχαριστώ για όσα μου φέρατε, δεν θα τα πάρω συγγνώμη, να τα δώσετε σε κάποιον άλλον. Έχω ξεκινήσει μία διατροφή, γι' αυτό δεν...», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρίχνοντας «άκυρο» στην έκπληξη που του έκανε το MEGA Καλημέρα!

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι 3 επώνυμες γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του

Το «καρφί» για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Στη συνέχεια μάλιστα η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα συνεχίσει τη διατροφή του και του χρόνου στα ταξίδια που θα κάνει, καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν να αναλαμβάνει ταξιδιωτική εκπομπή σύντομα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει.

Η εξομολόγηση του παρουσιαστή για την απιστία

Το βράδυ της Τετάρτης 6/3 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε μια απιστία που βίωσε. Εκμυστηρεύτηκε πως πρώην σύντροφός του τον απάτησε ενώ ο ίδιος άκουγε την ώρα της σεξουαλικής πράξης, καθώς κατά λάθος τον πήρε τηλέφωνο.

«Εμένα με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο! Δεν υπάρχει η απάτη που βίωσα εγώ. Θες να σου πω πως έμαθα ότι με απάτησαν; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έπαθα. Ηχογραφήθηκε η όλη πράξη η σεξουαλική στο κινητό. Μάλλον πρέπει να ήταν σε αυτοκίνητο μέσα, πατήθηκε και με πήρε τηλέφωνο. Δεν το σήκωσα. Στον τηλεφωνητή γράφτηκε και το άκουγα, το ξανάκουγα και το ξανάκουγα. Εκείνη την ώρα με έκοψε κρύος ιδρώτας, απλά» εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.