Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι 3 επώνυμες γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του

Τους κυνηγούσαν οι παπαράτσι για μια φωτογραφία

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το κυνηγητό των παπαράτσι για τις αποκλειστικές φωτογραφίες των επωνύμων, “οργίαζε” την δεκαετία του '90. Ήταν η εποχή που αναζητούσε πρόσωπα για να χτίσει το οικοδόμημα της showbiz και έρωτες για πρωτοσέλιδα στον Τύπο. Ήταν η χρυσή εποχή των φωτογράφων και των gossip εντύπων που κάθε αποκαλυπτικό και αποκλειστικό ενσταντανέ πληρωνόταν χρυσάφι, πολλές οικονομικές διαπραγματεύσεις έπεφταν στο τραπέζι και οι... συναλλαγές ξεκινούσαν από υπέρογκα ποσά, που άγγιζαν ακόμα και τις 700.000 δραχμές για να καταλήξουν σε μια πιο βατή αμοιβή, που να εξυπηρετούσε και τις δυο πλευρές.

«Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα με τους παπαράτσι» είπε στην εκπομπή του The 2night show της Τρίτης 27/2 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το εννοούσε, γιατί πράγματι η γενιά εκείνη των φωτογράφων, που δεν υπάρχουν πια, τον κυνηγούσαν σε προσωπικές στιγμές, ανελέητα. Εκείνος άλλωστε ήταν ένα hot πρόσωπο, γοητευτικός άντρας, που είχε μπει στον χώρο και τράβηξε αμέσως τα φλας, μόλις εντόπισαν τις επώνυμες γυναίκες στο πλευρό του. Οι έρωτες του Γρηγόρη Αρναούτογλου έγιναν πολλές φορές πρώτη είδηση και όσο και αν εκείνος ήθελε να μην απασχολεί με την προσωπική του ζωή, τόσο ο κόσμος τρελαινόταν να την διαβάζει.

Δείτε επίσης: Βίσση - Νταλάρας: Πως ο έρωτας έγινε άσβεστο... μίσος - Όταν ο γαμπρός το έσκασε και σχόλασε ο γάμος!

«Όταν κοιμούνται έξω από το σπίτι σου 5 ημέρες στα αυτοκίνητα για να περιμένουν να δούνε με ποια γυναίκα θα βγεις ή θα μπεις... Εμείς κρυβόμασταν στα πίσω καθίσματα, μπαίναμε από το γκαράζ, φορούσαμε περούκες, ντυνόμασταν με άλλα ρούχα. Βεβαίως έβαλα περούκα, και όχι μόνο εγώ, αλλά και η σύντροφος εκείνης της περιόδου», αποκάλυψε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο).

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι έρωτες που άφησαν εποχή

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε νεαρή ηλικία

Μπορεί οι σχέσεις του παρελθόντος να έχουν ξεχαστεί και τα κεντρικά πρόσωπα να έχουν γυρίσει σελίδα στην ζωή τους, όμως τα γραπτά μένουν... Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στην ιδιωτική τηλεόραση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έγινε number one παρουσιαστής με ποσοστά τηλεθέασης που έφταναν μέχρι και 50%. Ο κόσμος τον αγαπούσε για την δουλειά του αλλά και για τις σχέσεις του... Δεν ήταν πολλές οι επώνυμες κυρίες που ήταν δίπλα του, ήταν όμως γνωστές και όμορφες και δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητες.

Νάνσυ Αντωνίου

Γρηγόρης Αρναούτογλου Νάνσυ Αντωνίου

Από τις αρχές του 2013 μέχρι και σήμερα ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, είναι σε σχέση με την δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό Νάνσυ Αντωνίου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα τηλεοπτικά πλατό και στα ερτζιανά και ερωτεύτηκαν σχεδόν αμέσως, πέρασαν όμως τουλάχιστον δυο χρόνια μέχρι να το παραδεχτούν ότι είναι μαζί, αφού ήταν σε προηγούμενους γάμους και είχαν αποκτήσει παιδιά. Ωστόσο παρά τις όποιες δυσκολίες είχαν στην αρχή, κατάφεραν να τις ξεπεράσουν. Σήμερα όσοι τους συναναστρέφονται, υποστηρίζουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και αχώριστοι στην ζωή και στην δουλειά. Μαζί στο ραδιόφωνο του “Sfera” μαζί και στο “The 2night show” αφού η Νάνσυ είναι και αρχισυντάκτριά του, μια σχέση δεμένη και ώριμη. Η Νάνσυ λειτουργεί σαν φύλακας άγγελός του και ο Γρηγόρης είναι ο προστάτης της ζωής και της καρδιάς της.

Ράνια Θρασκιά

Γρηγόρης Αρναούτογλου Ράνια Θρασκιά

Μια δυνατή φιλία που εξελίχτηκε σε έρωτα. Φίλοι από τις αρχές του 1990, όταν παρουσίαζαν την πρωινή εκπομπή του Tv Μακεδονία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε παραδεχτεί πολλές φορές αργότερα, ότι από την πρώτη στιγμή που την γνώρισε ήταν ερωτευμένος με την πανέμορφη Ράνια Θρασκιά, αλλά εκείνη δεν ανταποκρινόταν στον έρωτά του. Όταν τελειώνει η εκπομπή χωρίζουν επαγγελματικά και βρίσκονται σε άλλα μετερίζια. Εκείνη είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και εκείνος οικοδεσπότης ψυχαγωγικών εκπομπών και αργότερα reality, στην “Φάρμα”.

Η καρμική επανασύνδεσή τους λίγα χρόνια αργότερα στα τηλεοπτικά πλατό του “Όμορφου Κόσμου” το 2002, εξωτερικεύει και τα αληθινά τους συναισθήματα. Η Ράνια Θρασκιά είχε στο μεταξύ χωρίσει από τον σύζυγό της τότε Κωνσταντίνο Ζούλα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την στηρίζει περισσότερο από οποιονδήποτε. Η παλιά φιλία γίνεται ένας μεγάλος έρωτας που στην αρχή και οι δυο κρύβουν, η αποκάλυψη όμως γίνεται στην συνέχεια μέσα από παπαράτσι φωτογραφίες που κυκλοφορούν από κοινές τους διακοπές στην Χαλκιδική. Η είδηση του χωρισμού τους τρία χρόνια αργότερα, έπεσε σαν βόμβα στο στενό τους περιβάλλον που δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη και ανατροπή.

Νάντια Μπουλέ

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Αυτοί είναι οι 4 πρώην σύντροφοι της - Η απιστία με μια «λουλουδού του ελέους»

Γρηγόρης Αρναούτογλου Νάντια Μπουλέ

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και hot ειδύλλια, ήταν αυτό της Νάντιας Μπουλέ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Γνωρίστηκαν όταν εκείνη πέρασε δοκιμαστικό για τον “Όμορφο Κόσμο” του Mega το 2008, που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και αμέσως ανάμεσά τους υπήρξε αμοιβαία έλξη. Έγιναν ζευγάρι αφού προηγουμένως και οι δυο χώρισαν με τις προηγούμενες σχέσεις τους, εκείνη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και εκείνος με την παραγωγό Μπέτυ Σαραντινού. Το 2009 κυκλοφόρησαν και οι πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες που τους έδειχναν ευτυχισμένους, όμως λίγο καιρό αργότερα εμφανίστηκαν οι πρώτοι τριγμοί. Τέσσερις υποψήφιοι κουμπάροι είχαν προσφερθεί τότε να παντρέψουν το ζευγάρι.

Ο αξέχαστος Θέμος Αναστασιάδης, ο Βαγγέλης Περρής, ο Αντώνης Κανάκης και ο Θανάσης Πάτρας, περίμεναν γάμο αλλά το ζευγάρι τους διέψευσε. Με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις συνεχίστηκε η σχέση τους που πέρασε πολλά, μέχρι που χώρισαν το 2011 και τράβηξαν ο καθένας διαφορετικούς δρόμους. Εκείνος, από τις ελάχιστες φορές που είχε αναφερθεί σε σχέσεις του, σε συνέντευξη μετά τον χωρισμό του είχε πει: «Η Νάντια υπήρξε από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου. Ήταν στην κορυφή της πυραμίδας της δικιάς μου ζωής και με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω αυτό»