Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ετοιμάζει βαλίτσες για ταξιδιωτική εκπομπή – Πρεμιέρα τον Οκτώβριο

Όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή του «Όμορφου Κόσμου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ετοιμάζει βαλίτσες για ταξιδιωτική εκπομπή – Πρεμιέρα τον Οκτώβριο

Σε ισχυρότερη θέση μπαίνει από τη νέα χρόνια στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής έχει ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με το κανάλι και πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τριετή ισχύ και... τριπλό ρόλο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του TV24, οι λεπτομέρειες της συνεργασίας τους έχουν οριστικοποιηθεί, όπου πέρα από το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» και τη late night εκπομπή «The 2Night Show», ο παρουσιαστής αναμένεται να αναλάβει και μία ταξιδιωτική εκπομπή, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στην πρώτη της προβολή από τη συχνότητα του Mega.

O λόγος για τον «Όμορφο Κόσμο», που γύρισε την Ελλάδα πριν από 12 χρόνια και σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σε σημείο που έγινε πρωινή εκπομπή αργότερα, με παρουσιαστή πάλι τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Του πήγαν σουβλάκια για να τσικνίσει, αλλά εκείνος ξεκίνησε δίαιτα!

Οι δυσκολίες που συναντάει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Παραμένει αμφίβολο αν θα έχει το ίδιο όνομα ή κάποιο παρεμφερές, ωστόσο το ταξιδιωτικό concept έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως» για έναν κύκλο οχτώ επεισοδίων με προοπτική ανανέωσης. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζει τις βαλίτσες του και σε ένα μήνα αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα με ταξίδια σε όλη την επικράτεια, ώστε τα επεισόδια να είναι έτοιμα για πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Οι δυσκολίες που συναντούν πλέον οι άνθρωποι της παραγωγής, και ο παρουσιαστής είναι περισσότερο νομικές, αφού δεν είναι τόσο απλό να κάνουν τα ίδια γκάλοπ με απλό κόσμο όπως στο παρελθόν, αλλά θα χρειαστεί να υπογράψουν πριν κάποιου είδους συμφωνητικό. Η εκπομπή θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα.

Τι απαντάει ο παρουσιαστής

Μέχρι σήμερα οι κάμερες έχουν συναντήσει δύο φορές τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και τον έχουν ρωτήσει σχετικά με την ταξιδιωτική εκπομπή που αναμένεται να παρουσιάσει. Εκείνος ουσιαστικά το επιβεβαίωσε μέσα από την πρωινή εκπομπή του στον Sfera, λέγοντας πως συναντούν δυσκολίες, αλλά όταν ερωτήθηκε τι εννοούσε, εκείνος απέφυγε να απαντήσει με ευγενικό τρόπο.