Ελένη Τσολάκη για τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα: «Γι' αυτό έχει δουλειά όλα αυτά τα χρόνια! Αυτά που δήλωσε για τη Σταματίνα...»

Έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις όσα είπε στις κάμερες ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια πήρε θέση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη για τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα: «Γι' αυτό έχει δουλειά όλα αυτά τα χρόνια! Αυτά που δήλωσε για τη Σταματίνα...»

Στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, την Πέμπτη 7 Μαρτίου συζητήθηκαν έντονα οι αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Νόνη Δούνια, η οποία θα συμπεριληφθεί στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), και όχι μόνο.

Το λόγο πήρε πρώτη η Ελένη Τσολάκη, η οποία ανέφερε πως μπορεί να καταλάβει εν μέρει για ποιο λόγο ο δημοσιογράφος μίλησε με αυτό τον ειρωνικό τρόπο για την συνάδελφό του και θεωρεί πως δεν θέλησε να βγάλει κακία, ωστόσο ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Τα σχόλια της Ελένης Τσολάκη μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τη Νόνη Δούνια

«Είναι η άποψή του. Όταν είσαι πολλά χρόνια κάπου και έχεις βιώσει τα πάντα, όλα όσα περιέχονται στο επαγγελματικό παιχνίδι της ζωής, κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων φτάνεις σε ένα σημείο που λες "ειλικρινά, δεν με απασχολεί τι λένε". Θα μου πεις, το εκφράζεις; Αυτό είναι μία άλλη κουβέντα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Έχει κατακτήσει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται. Δηλαδή τον Δημήτρη όσοι τον ξέρουν καλά τηλεοπτικά - άσε το προσωπικό κομμάτι, δεν με ενδιαφέρει - ξέρουν ότι λέει πάντα την άποψή του, σε ενδιαφέρει δεν σε ενδιαφέρει. Γι’ αυτό έχει δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πολύτιμοι οι άνθρωποι στις ομάδες που λένε την άποψή τους. Θα επιχειρηματολογήσει, έχει την ευθύνη των λόγων του και σαφώς δεν συμφωνούμε σε όσα λέει πάντα», συνέχισε.

«Καταλαβαίνω τον Δημήτρη, γιατί εν μέρει το βιώνω κι εγώ. Είναι ο λεγόμενος κορεσμός, ότι "έγκωσες" μετά από τρεις δεκαετίες, αλλά, από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται να υποτιμάς την υπόλοιπη αγορά», σημείωσε τότε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Εγώ πάντως διαβάζοντας αυτά που δήλωσε για τη Σταματίνα, που ξέρω πόσο πολύ την αγαπάει, την εκτιμά και την σέβεται, αποκλείεται να είναι αφοριστικός ο λόγος του, δεν θεωρώ ότι τα λέει με υποτιμητική διάθεση, χωρίς να θέλει να μειώσει ή να προσβάλει. Δεν είναι, ωστόσο, ωραίο να αναφέρεσαι στην ηλικία οποιασδήποτε γυναίκας. Ήμουν ξεκάθαρη σε αυτό από την αρχή, δεν μου αρέσει αυτό», συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη στη συνέχεια και κατέληξε:

«Από την άλλη, είναι σημαντικό καθένας να έχει την ευθύνη των λόγων του και ο Δημήτρης το κάνει αυτό όλα αυτά τα χρόνια, παίρνει την ευθύνη των λόγων του. Οπότε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Το να συμφωνείς ή να διαφωνείς είναι δεκτό».

Δείτε επίσης: "Ξεσπά" η Δανάη Μπάρκα κατά του Δημήτρη Παπανώτα: «Είδαμε και τους διαβασμένους τι έχουν κάνει τόσα χρόνια....»

Ελένη Τσολάκη για Δημήτρη Παπανώτα