Σία Κοσιώνη: Με vintage χαλιά, χρυσούς πίνακες & πολλά βιβλία - Φωτογραφίες από το νεοκλασικό σπίτι της δημοσιογράφου

Σημεία από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
siakossioni - Instagram
siakossioni - Instagram

Η Σία Κοσιώνη έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την Πέμπτη 7/3 μέσα από το σπίτι της με αφορμή το έθιμο της Τσικνοπέμπτης και το ''δώρο'' που έκανε στον σκύλο της εν όψει της ημέρας.

Όπως βλέπουμε για μια ακόμη φορά το εσωτερικό του σπιτιού της δημοσιογράφου έχει συνδυασμό του κλασσικού και του μοντέρνου με το αποτέλεσμα να κάνει σε κάθε περίπτωση το καθιστικό της, ελκυστικό να καθίσει κανείς.

Εμείς λοιπόν βρήκαμε μερικές ακόμα φωτογραφίες από τα σημεία του σπιτιού της Σίας Κοσιώνη, που συνήθως χαλαρώνει και αυτά δεν είναι άλλα από το σαλόνι και το γραφείο της (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της).

Σημεία από το σαλόνι του σπιτιού της Σίας Κοσιώνη

Η εξομολόγηση της Κοσιώνη για τον εθισμό και τα κιλά της

«Τα κόβω όλα όσο περνούν τα χρόνια. Έχω κόψει το τσιγάρο, έχω περιορίσει τον καφέ, προσέχω με το αλκοόλ. Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη γι’ αυτό που κατάφερα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, είχα πολύ ισχυρό εθισμό. Το έκοψε πρώτα ο Κώστας με τη βοήθεια του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Αθηναίων και πραγματικά όσοι θέλουν να πάνε να πάνε, οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν, καταλαβαίνουν τον εθισμό σου, δεν βγάζουν μια βέργα να σου κουνάνε και να σου πουν πρέπει να το κόψεις, σε καταλαβαίνουν, σου δίνουν τον χρόνο, τον τρόπο, την ψυχολογική υποστήριξη. Το είχε κόψει ένα χρόνο ο Κώστας και μετά το έκοψα κι εγώ επιστημονικά με μεθόδους. Μετά πήρα κιλά. Άρχισα τη δίαιτα και συνεχίζω μέχρι τώρα. Δηλαδή σε βλέπω σαν μακαρονάδα με κιμά...», είχε πει η Σία Κοσιώνη την Τετάρτη 4/10/23 στην εκπομπή Fay's Time.