Εύη Φραγκάκη: «Νόμιζε ότι είμαι η αδερφή μου με άλλον άντρα, τα είχε κάνει χάλια στο μυαλό του»

Εσείς τι λέτε, μοιάζουν;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Εύη Φραγκάκη έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο. Συγκεκριμένα τη ρώτησαν αν την έχουν μπερδέψει ποτέ με την αδερφή της, Μαρία Φραγκάκη, με την οποία έχουν εκπληκτική ομοιότητα και η δημοσιογράφος, μοιράστηκε μία αστεία ιστορία από το παρελθόν.

«Ήμαστε έξω με τον σύντροφό μου και με μεγάλη παρέα, με συναδέλφους από τον Alpha τότε και πήγαμε στον Νίκο Ζωιδάκη και ήρθε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και μου έκανε νόημα ότι θα τα πει όλα στον Μάρκογλου (σ.σ. ο σύζυγος της Μαρίας Φραγκάκη) γιατί νόμιζε ότι ήμουν η Μαρία με άλλον άντρα, αλλά τελικά θα τα έλεγε στον Μάρκογλου γιατί τελικά τα είχε κάνει λίγο χάλια στο μυαλό του», δήλωσε χαρακτηριστικά η Εύη Φραγκάκη.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε από το Happy Day στον Alpha:

Δείτε επίσης: Χείμαρρος η Εύη Φραγκάκη: «Αν έβγαινε ποτέ το #metoo στον χώρο της δημοσιογραφίας, θα έκλειναν πολλοί όμιλοι»

Οι αποκαλύψεις της Εύης Φραγκάκη για το διαζύγιό της

Η δημοσιογράφος έχει αποκτήσει έναν γιο με τον Δημήτρη Κοτταρίδη, τον 14χρονο Σταύρο, για τον οποίο και καμαρώνει. Στο παρελθόν η Εύη Φραγκάκη είχε μιλήσει για το διαζύγιο με τον πατέρα του γιου της, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η περίοδος του διαζυγίου μου δεν ήταν η πιο ευχάριστη της ζωής μου ήταν από τις πιο crash test και εκεί συνειδητοποίησα, ότι ενηλικιώθηκα. Εκεί ήταν ο δρόμος διπλός. Ανεβαίνω στο άρμα και πάω ή πέφτω σε μαύρη θλίψη. Δε μου ταίριαζε η δεύτερη version. Δεν ήταν κάποια απόφαση, που ξύπνησα εγώ και πήρα. Καθόλου! Δε θα ήμουν ποτέ τέτοιος άνθρωπος. Δεν κάνω ποτέ βήματα γάμου ή παιδιού ή γάμου για να τα διαλύσω μετά. Ήταν μια απόφαση που πήρε ο Δημήτρης ουσιαστικά».