Στέφανος Κασσελάκης: «Αυτά είναι λίγο παρατραβηγμένα! Σας ορκίζομαι στο φως μου...» - Η διαφωνία του θείου του για τον γάμο με τον Tyler McBeth

Έχει τις αμφιβολίες του...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέφανος Κασσελάκης σύντομα θα παντρευτεί τον καλό του, Tyler McBeth, και στην Ελλάδα, λίγους μήνες μετά τον γάμο τους στην Αμερική και τα σχόλια είναι πολλά για το γεγονός αυτό. Ο θείος του, μάλιστα, εξέφρασε την άποψή του μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA, T-Live.

Ο ίδιος δηλώνει, συγκεκριμένα, πως δεν γνωρίζει πολλά για όσα ακούγονται σχετικά με την τοποθεσία που έχει επιλέξει το ζευγάρι, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του για την απόφασή τους, ανέφερε πως θεωρεί τον δεύτερο γάμο υπερβολή.

Οι δηλώσεις του θείου του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο του με τον Tyler McBeth

Τι μαθαίνετε θα γίνει εκεί στον Σκινέ;

Δεν ξέρω τίποτα απολύτως, σας ορκίζομαι στο φως μου! Από το διαδίκτυο το άκουσα, το είδα. Δεν το ξέρω, με άλλον τρόπο δεν το ξέρω.

Θα χαρείτε πάντως να γίνει στην Κρήτη…

Κοίταξε… αυτό… τι να σου πω, δεν μπορώ να σου πω τίποτα. Αυτά είναι λίγο… παρατραβηγμένα είναι… λίγο υπερβολές είναι όλα… Όλα χρειάζονται σεμνά και ταπεινά.

Θα προτιμούσατε να είχαν μείνει στον έναν γάμο εκεί στην Αμερική;

Ε, βέβαια...

Δείτε επίσης: Αγόρασαν πολυτελές σπίτι στο κέντρο του Κολωνακίου - Το ''φιλέτο'' που ξεπερνάει τo 1.500.000 ευρώ (Φωτογραφίες)

Το ρομαντικό ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύζυγό του στην ορεινή Αρκαδία

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth, πριν παντρευτούν στην Ελλάδα, θα χρειαστεί να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο για λίγο, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα εκτίσει την στρατιωτική του θητεία (δείτε εδώ πού και πότε θα παρουσιαστεί).

Γι' αυτό αποφάσισαν να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι τους, πηγαίνοντας μία εκδρομή για μερικές ημέρες. Την Κυριακή, λοιπόν, έφυγαν από την Αθήνα για να βρεθούν στην ορεινή Αρκαδία, όπου κάνουν τις βόλτες τους και δοκιμάζουν τα παραδοσιακά φαγητά της περιοχής σε διάφορες ταβέρνες και μαγαζιά, με τους κατοίκους να τους πλησιάζουν και να τους ζητούν να βγάλουν φωτογραφίες.

Το βράδυ, μάλιστα, της πρώτης τους ημέρας εκεί, επέλεξαν να γευματίσουν μαζί με τη σκυλίτσα τους, Φάρλι, στο χωριό Μαγούλιανα της Βυτίνας. Κοντά σε αυτό το χωριό βρίσκεται και το ξενοδοχείο που επέλεξαν να μείνουν, το οποίο είναι πεντάστερο και παλαιότερα ήταν Σανατόριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-Live, το κτίριο αυτό αποτελεί µοναδικό δείγµα νοσοκοµειακής αρχιτεκτονικής και βρίσκεται σε υψόµετρο περίπου 1.500 µέτρων, με το τοπίο γύρω του να είναι μαγευτικό, καθώς υπάρχουν πολλά δάση, λίμνες και ποτάμια δίπλα του.