Νίκος Ζωϊδάκης: «Πώς να μη λέμε τυχερό, Ελένη, τον Ματέο;» - Η αντίδραση της Μενεγάκη στη μαντινάδα για την σχέση της με τον Παντζόπουλο

Κέφια στο MEGA σήμερα 7/3!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νίκος Ζωϊδάκης: «Πώς να μη λέμε τυχερό, Ελένη, τον Ματέο;» - Η αντίδραση της Μενεγάκη στη μαντινάδα για την σχέση της με τον Παντζόπουλο

Σήμερα, Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου, για να διασκεδάσει το πλατό και τους τηλεθεατές της εκπομπής του MEGA, βρέθηκε στην "Ελένη" ο Νίκος Ζωϊδάκης. Ο καλλιτέχνης ξεσήκωσε τους πάντες πίσω και μπροστά από τις κάμερες με τις μαντινάδες του.

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα "πειράγματά" του, μιλώντας για την τύχη που έχει ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος, να την έχει δίπλα του, με εκείνη να τον κοιτάει, να γελάει και να απολαμβάνει όσα της έλεγε καθ' όλη τη διάρκεια.

Η ιδιαίτερη μαντινάδα του Νίκου Ζωϊδάκη για την Ελένη Μενεγάκη και για τον Ματέο Παντζόπουλο

«Ελένη, στέκε δίπλα μου κι ως το πρωί θα παίζω. Κι ασ' τον μεζέ στις κοπελιές και εις τον Ουγγαρέζο», «Ωπα, με την Ελένη δίπλα μου τι θα γενούμε πάλι; Θαρρώ πως πήραμε φωτιά στο MEGA το κανάλι», «Είσαι σαν ήλιος σήμερα, Ελένη, σε καλό σου. Μας έχει πάρει τα μυαλά το τριαντάφυλλό σου», ήταν κάποια από τα στιχάκια του για την παρουσιάστρια, αλλά άφησε το καλύτερο για το τέλος: «Δύο λεπτά απομείνανε κι ό,τι μου ‘ρθει το λέω, πώς να μη λέμε τυχερό, Ελένη, τον Ματέο;».

Δείτε επίσης: «Όταν η μικρή μου κόρη πηγαίνει στον παππού και στη γιαγιά της...» - Η εξομολόγηση για τη Μαρίνα και τον Ματέο Παντζόπουλο

Η φωτογραφία από το ταξίδι στο εξωτερικό για την 9η επέτειό τους

Το ζευγάρι στην αρχή της σχέσης του είχε επιλέξει να κρατήσει το ειδύλλιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η προσωπική ζωή της Ελένης Μενεγάκη απασχολούσε πάντα τα Μέσα και τον Τύπο.

Το 2011 Ματέο και Ελένη έκαναν τις πρώτες κοινές εξόδους τους και το 2015 αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας κάτω υπό άκρα μυστικότητα. Η 18η Φεβρουαρίου αποτελεί μάλιστα μια πολύ ιδιαίτερη ημερομηνία για το ζευγάρι.

Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της γιορτάζουν την επέτειό γάμου τους! Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 18/2 η παρουσιάστρια έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram με τον καλό της γιορτάζοντας έτσι τα 9 χρόνια γάμου τους.

Δείτε επίσης: ONAR: Πόσο κοστίζει μια βραδιά του Αυγούστου στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

«Ευτυχία είναι...», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.