Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Μην κλαις αγάπη μου! Μην κλαις» - Ξέσπασε σε κλάματα η παρουσιάστρια στον αέρα της ΕΡΤ

Δε μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Μην κλαις αγάπη μου! Μην κλαις» - Ξέσπασε σε κλάματα η παρουσιάστρια στον αέρα της ΕΡΤ

Την Πέμπτη 7/3 είδαμε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να συγκινείται - μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής Στούντιο 4, που παρουσιάζει με τον φίλο και συνεργάτη της, Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Δεν πρόκειται άλλωστε για την πρώτη φορά, που βλέπουμε την παρουσιάστρια να ''λυγίζει'' δείχνοντας τα συναισθήματα της. Αυτή τη φορά λοιπόν, αφορμή στάθηκε οι ερμηνείες της ρεμπέτισσας, Μαριώ στον καναπέ της εκπομπής.

Η ίδια μάλιστα μόλις αντιλήφθηκε, ότι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είχε ξεσπάσει σε κλάματα ήρθε σε δύσκολη θέση λέγοντας της, πως θα της αφιέρωνε όποιο κομμάτι ήθελε για να ηρεμήσει (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για το λόγο που άφησε τα μαγαζιά).

Η συγκίνηση της Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα του Στούντιο 4

«Έλα, λέγε Νάνσυ μου, μην κλαις. Μην κλαις αγάπη μου, μην κλαις. Έλα μη με κάνεις και μένα να κλαίω...Έλα κοριτσάκι μου. Τι θες; Ποιο τραγούδι;», είπε σαστισμένη η Μαριώ στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την παρουσιάστρια να της απαντάει με δάκρυα στα μάτια: «Ένα σμυρνέικο θέλω να ακούσω».

Η στιγμή που ''λύγισε'' η παρουσιάστρια για τον θάνατο της Χρονοπούλου

Η είδηση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου στις 6/10/23 συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς έφυγε από τη ζωή μία σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός μετά από πολλές περιπέτειες, που πέρασε στην υγεία της.

Από τη μεριά της μάλιστα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έδειξε να συγκινείται βαθιά κατά τη διάρκεια της εκπομπής την ημέρα του θανάτου της, καθώς είχε και προσωπική σχέση με την ηθοποιό, ξεσπώντας μάλιστα σε κλάματα με τη αποκάλυψη του Νίκου Σταγόπουλου, του τελευταίου μεγάλου έρωτα της Χρονοπούλου.

«Με είχε παρακαλέσει όταν έρθει αυτή η στιγμή να της βάλω ένα τραγούδι, το έρωτας αρχάγγελος. Η Μαίρη ήταν μάγκας. Της άρεσε αυτό το τραγούδι, στους στίχους θα βρείτε πολλά», είπε ο Νίκος Σταγόπουλος.