Ο Μάρκος Σεφερλής μιλάει ανοιχτά για την Έλενα Τσαβαλιά: «Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν κι οι δύο παντρεμένοι! Υπήρχε μια...»

Η αποκάλυψη για το γάμο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Μάρκος Σεφερλής μιλάει ανοιχτά για την Έλενα Τσαβαλιά: «Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν κι οι δύο παντρεμένοι! Υπήρχε μια...»

Ο Μάρκος Σεφερλής πρόκειται να βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Μπαμπα-δες αυτήν την Κυριακή 10/3. Το Happy Day του ALPHA λοιπόν, πρόβαλε ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε. Στο απόσπασμα αυτό μιλάει τόσο για την αγάπη που του έχει η μητέρα του, αλλά και για το γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά.

Μετά τον πρώτο του γάμο που κράτησε από το 1996 μέχρι το 2003 (δείτε εδώ την πρώτη του γυναίκα), γνώρισε την γυναίκα της ζωής του, την Έλενα. Είναι παντρεμένοι από το 2009 ενώ απέκτησαν το 2004 και έναν γιο τον Χάρη (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει).

Η εξομολόγηση του Μάρκου Σεφερλή για την Έλενα Τσαβαλιά

«Μέχρι σήμερα η μαμά μου με παίρνει καθημερινά τηλέφωνα και αν δεν απαντήσω 2 - 3 ημέρες μου αφήνει κλαίγοντας μηνύματα στον τηλεφωνητή. Της λέω μαμά είμαι καλά. Χαίρομαι που έχει την έννοια μου καθημερινά. Εντάξει όταν την παίρνω και τρισευτυχισμένη», είπε αρχικά για τη σχέση αγάπης που έχει με την μητέρα του.

Ενώ, για την Έλενα Τσαβαλιά και το γάμο τους, εξομολογήθηκε: «Με την Έλενα είμαστε μαζί 22 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε μία παράσταση και ήμασταν κι οι δύο παντρεμένοι. Υπήρχε μια συμπάθεια. Αφού παίξαμε μαζί! Εγώ δεν την ήθελα γιατί είχε δυνατή, την έβλεπα και έλεγα έχει διαπεραστική φωνή. Πού να ήξερα τι θα συμβεί. Είχε τρεις άλλες προτάσεις που χάλασαν και τελικά ήρθε στην δουλειά αυτή. Ξεκινήσαμε τις πρόβες, άρχισε να υπάρχει μια συμπάθεια και γελούσε μαζί μου. Εγώ όταν την έβλεπα να γελάει της έκαναν πράγματα. Ήμασταν και οι δύο σε άλλο γάμο. Χωρίσαμε. Δεν υπήρχε μεταξύ τίποτα ερωτικό. Μία συμπάθεια.

Και αφού χωρίσαμε κι οι δύο αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Αυτή η σχέση από φιλική κατέληξε σε ερωτική. Θέλω να πω είναι μια σχέση που χτίστηκε σε γερές βάσεις. Δεν την είδα στον δρόμο και είπα πω πω ωραία γυναίκα. Αυτή μπορεί να το είπε... Μετά ερωτευτήκαμε και ζήσαμε τα πρώτα μας χρόνια πολύ έντονα. Κάναμε πράγματα τρελά σαν πιτσιρίκια».