Αριστομένης Γιαννόπουλος: Νεαρή μελαχρινή καλλονή η νέα σύντροφός του μετά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Πέρασαν μαζί το βράδυ της Τσικνοπέμπτης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Αποκαλύψεις έφερε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, με τον κόσμο να χαλαρώνει, να βγαίνει και να χορταίνει λίγο πριν τη Σαρακοστή. Ανάμεσα σε εκείνους που το τσίκνισαν έξω βρισκόταν ο πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος, που μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν έχει δώσει δικαιώματα για την προσωπική του ζωή, πλέον ωστόσο νιώθει έτοιμος να μοιραστεί πως έχει μία νέα σύντροφο.

Αυτόπτης μάρτυρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που μέσα από το Happy Day στον Alpha αποκάλυψε πως το ζευγάρι βρισκόταν σε γνωστό εστιατόριο στα Πατήσια. Η παρουσιάστρια ανέφερε συγκεκριμένα ότι η γυναίκα που συνόδευε τον Αριστομένη Γιαννόπουλο ήταν νέα, μελαχρινή και εντυπωσιακή, κάτι που αντικατοπτριζόταν στο βλέμμα του συντρόφου της. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για μία νέα σχέση στο ξεκίνημά της.

«Χθες εκεί που ήμουν για φαγητό βλέπω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Νάνσυ και μία μεγάλη παρέα, ήταν επίσης εκεί η Ελεονώρα με τον άντρα της, βλέπω και τον Αριστομένη Γιαννόπουλο με μια ωραία μελαχρινή... Είναι στα καλύτερά του», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για συμπληρώσει: «Του λέω “μιλάμε για μια νέα σχέση στο ξεκίνημά της; Να πω κάτι;”. Τον είδα να συνοδεύεται. Να είναι καλά ο Αριστομένης. Νέο, ωραίο κορίτσι και μελαχρινό και φαινόταν εντυπωσιασμένος».

Κάπως έτσι φαίνεται να εξαφανίζονται οριστικά κάποια σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στην αγκαλιά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, που έτσι κι αλλιώς έμοιαζαν πολύ μακρινά βέβαια.

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τρεις μέρες και τρεις νύχτες με τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο

Τι είχε δηλώσει ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μπορεί να έχουν πάρει διαζύγιο, ωστόσο κρατούν μία πολύ ανθρώπινη σχέση μέσα στα χρόνια και γι' αυτό πάντα μιλούν για πολύ γλυκά λόγια ο ένας για τον άλλον. «Τη νιώθω δικό μου άνθρωπο, ό,τι και αν έχουμε περάσει μαζί... Νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο επικοινωνίας και ισορροπίας, που ο ένας συμβουλεύεται τον άλλον σε πράγματα που μπορούμε να έχουμε λόγο ο ένας πάνω στον άλλον. Μα γνωριζόμαστε τόσο καλά που νομίζω ότι ο καθένας ξέρει τι είναι καλό για τον άλλον», είχε πει χαρακτηριστικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος με αφορμή την πρόσφατη συνάντησή τους στα μπουζούκια.