Ο Λάκης Λαζόπουλος αντεπιτίθεται στον Γιώργο Λιάγκα: «Ο σαχλιάγκας, ο άντρας κουτσομπόλα, ο προστάτης των κατινομάγαζων»

«Όταν μεγαλώσω θα γίνω κουτσομπόλα. Μπράβο!»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Δεν έμειναν αναπάντητα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Λάκη Λαζόπουλο μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό» πριν από λίγες μέρες. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής είχε ασκήσει αυστηρή κριτική την σάτιρα του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων «γελοία και παιδαριώδη» τα αστεία του, προσθέτοντας ότι «Αδικούν το μεγαλείο του μυαλού και το ταλέντο της υποκριτικής του».

Ο Λάκης Λαζόπουλος αντεπιτίθεται μέσα από το προσωπικό του podcast, και μέσω trailer προανήγγειλε ότι θα απαντήσει και μάλιστα σε εξίσου σκληρό τόνο με τον Γιώργο Λιάγκα. Στο σύντομο απόσπασμα, που μεταδόθηκε μέσα και από την εκπομπή Happy Day στον Alpha, αποκαλώντας χαρακτηριστικά τον παρουσιαστή «σαχλιάγκα», ενώ κάνει λόγο για κότες και κοτέτσια.

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Λιάγκας "κατακεραύνωσε" τον Λάκη Λαζόπουλο: «Έχει διαπράξει τέρατα στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας...»

Η επίθεση του Λάκη Λαζόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα

«Δεν την πιάνω την κότα να την ξεπουπουλιάσω. Την έχω πάρει την κότα μέσα και μπήκαν μέσα και τα άλλα τα κοτέτσια. Πήρε τη σημαία ο σαχλιάγκας, ο προστάτης των κατινομάγαζων, η κουτσομπόλα άνδρας. Τι θα γίνεις παιδί μου όταν μεγαλώσεις; Όταν μεγαλώσω θα γίνω κουτσομπόλα. Μπράβο! Κουτσομπόλα, ναι» είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος. Το εν λόγω podcast θα μεταδοθεί το απόγευμα.

Για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το podcast του «Έξω από το στόμα του Λάκη» σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο τις πρωινές εκπομπές. Αφορμή στάθηκαν πρόσφατα και τα σχόλιά του για τη σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνα Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη, λίγο αφότου κυκλοφόρησε φωτογραφία τους να φιλιούνται παθιασμένα σε βραδινή έξοδο τους.

«Τελειώνουν οι άντρες από τους γάμους των ομοφυλόφιλων; Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άντρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή, θα δανείζει η μία τον άντρα στην άλλη; [...] Έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει,δεν το χωράει ο νους της... ο μεγάλος, ο... ο νους της, ο νους που έχει», έλεγε τότε μεταξύ άλλων προκαλώντας πάλι έντονες αντιδράσεις.