Στο νοσοκομείο ξανά η Ζωζώ Σαπουντζάκη - Τι συνέβη

Την μετέφεραν σήμερα 8/3

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ξανά η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά το εξιτήριο που πήρε έπειτα από πολλές ημέρες νοσηλείας. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε νιώσει αδιαθεσία και ζαλάδα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου κρίθηκε απαραίτητη η παραμονή της.

Λίγες ημέρες λοιπόν μετά το εξιτήριο, χρειάστηκα να πάει ξανά στο νοσοκομείο. Η κάμερα της εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα την απαθανάτισε κατά τη μεταφορά της.

Γιατί πήγε ξανά στο νοσοκομείο η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, έπρεπε να κάνει μια σειρά από εξετάσεις για να δουν οι γιατροί ότι όλα είναι καλά και δεν συμβαίνει κάτι ανησυχητικό.

Η ψυχολογία της Ζωζώς

«Φυσικά και ταρακουνήθηκε η Ζωζώ μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο και μας είπανε ότι η κατάστασή της ήταν σοβαρή και θα γινόταν σοβαρότερη αν δεν πηγαίναμε άμεσα - γιατί ο χρόνος την έσωσε. Παίρνει κάποια φάρμακα για να είναι αυτή καλύτερα και τρώει και πολύ καλύτερα απ' ότι πριν. Μετά από 2-3 μέρες μου ζήτησε καθρέφτη και να τη φτιάξω, μου είπε "σε παρακαλώ, μη με αφήσεις εμένα έτσι". Ο σύντροφός της ταλαιπωρήθηκε πολύ, είχε τρία σοβαρά περιστατικά μέσα στη χρονιά. Στο νοσοκομείο σχεδόν τυπικές ήταν οι επισκέψεις. Με τα ανίψια της δεν έχει πολύ στενές σχέσεις, ήρθαν μετά την 4η μέρα», είχε πει ο Χάρης Αργυρός στην κάμερα του Super Κατερίνα λίγες ημέρες πριν.