Μαριάντα Πιερίδη: «Τώρα τι με ρωτάς;» - Η πρώτη αντίδραση μετά το βίντεο που διέρρευσε από τα τρυφερά τετ α τετ με τον νέο της σύντροφο

Η απάντηση για την σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση, μετά το νέο βήμα στην προσωπική της ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαριάντα Πιερίδη: «Τώρα τι με ρωτάς;» - Η πρώτη αντίδραση μετά το βίντεο που διέρρευσε από τα τρυφερά τετ α τετ με τον νέο της σύντροφο

Η Μαριάντα Πιερίδη φαίνεται πως μετά από τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κατριβέση βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα. Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, μάλιστα, την είχε τσακώσει στο πλευρό του σε τρυφερά τετ α τετ κατά την πρόσφατη έξοδό τους (δείτε εδώ το βίντεο).

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε πρώτη φορά για το γεγονός αυτό στην συγκεκριμένη εκπομπή, χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες ωστόσο. Αναφέρθηκε, επίσης, στο πόσο επηρεάζει η νέα της σχέση την συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για τον νέο άντρα στη ζωή της

«Να σου πω κάτι; Δεν θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή να το συζητήσω. Καθόλου, καθόλου όμως! Είναι, νομίζω, λάθος το timing να συζητήσουμε τώρα κάτι», είπε αρχικά όταν έγινε αναφορά στο βίντεο που κυκλοφόρησε με τον νέο της έρωτα.

«Θεωρείς ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει;», την ρώτησε τότε η δημοσιογράφος, με εκείνη να απαντά: «Τώρα τι με ρωτάς;», ενώ όταν ρωτήθηκε εάν την ενοχλεί που έχει γίνει τόσος ντόρος για την προσωπική της ζωή τους τελευταίους μήνες, επισήμανε:

«Γενικά δεν με ενοχλούν πράγματα. Ούτε τώρα με ενοχλεί που με ρωτάς. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να συζητάω, να μιλάω, να "ανοίγομαι". Γενικότερα όταν περνάω δύσκολα, θέλω να έχω ανθρώπους γύρω μου, φίλους και γνωστούς να το συζητάω και να παίρνω και απόψεις».

Και συμπλήρωσε: «Το παιδί είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας. Έχω σκεφτεί να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου. Περνάει πάρα πολύ καλά και φροντίζω εγώ γι' αυτό. Θέλω να είναι τρισευτυχισμένο, όχι απλά ευτυχισμένο παιδί».

Όσον αφορά στο project που έχει αναλάβει μαζί με τον πρώην σύντροφό της και τον τρόπο που η συνεργασία τους μπορεί να επηρεαστεί από το νέο βήμα στην προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Ήταν εύκολη πριν και τώρα θα δυσκολέψει; Εγώ θα την κάνω δύσκολη; Η δουλειά είναι δουλειά. Εκεί δεν συζητάμε τι κάνω στο σπίτι μου ή εκείνος. Γιατί να το συζητήσουμε;».

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο νέος της έρωτας - Έχουν βρει ήδη κουμπάρο