Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτευμένη ξανά μετά τον Κατριβέση - Τα τρυφερά τετ α τετ με το νέο σύντροφό της σε εμπορικό κέντρο

Δείτε βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτευμένη ξανά μετά τον Κατριβέση - Τα τρυφερά τετ α τετ με το νέο σύντροφό της σε εμπορικό κέντρο

Η Μαριάντα Πιερίδη μετά το χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση είναι ξανά ερωτευμένη και σε σχέση. Βίντεο ντοκουμέντο με το νέο της σύντροφο πρόβαλλε η εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα Τετάρτη 6/3 στον αέρα του ALPHA.

Η τραγουδίστρια μετά τις άσχημες στιγμές που βίωσε το περασμένο καλοκαίρι, όταν της έστειλαν μήνυμα στο κινητό και ήταν σοβαρή αφορμή για να χωρίσει από τον σύζυγό της, πήρε την απόφαση να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο της. Η ευκαιρία ωστόσο αυτή δεν απέδωσε καρπούς με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε διαζύγιο.

Πλέον οι δυο τους είναι απλά και μόνο συνεργάτες, ενώ διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη του γιου της Μαριάντας Πιερίδη και της αγάπης που έχει ο μικρός στον Δημήτρη Κατριβέση.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Μαριάντας Πιερίδη

Σύμφωνα με το Super Κατερίνα, ο σύντροφος της δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι στέλεχος μιας πάρα πολύ μεγάλης εταιρίας και ο έρωτας τους ήταν που λέμε... με την πρώτη ματιά. Είναι μαζί περίπου ενάμιση μήνα και είναι γύρω στα 45 με 50.

Στο βίντεο που πρόβαλλαν φαίνεται το ζευγάρι σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Η δήλωση που είχε κάνει για την προσωπική της ζωή

«Έχω βρει ηρεμία, είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος και όταν αυτή η σταθερότητα κλονίζεται, προσπαθώ να την ξαναφέρω στην ευθεία της. Νομίζω ότι το έχω καταφέρει, είμαι πολύ γρήγορη σε αυτά. Θα αργήσω να πάρω μια απόφαση αλλά όταν την πάρω θα είναι αυτή», είχε πει χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη πριν μερικές ημέρες για τον χωρισμό της.

Όταν η Μένια Κούκου τη ρώτησε: «Τώρα είσαι μακριά με τον πρώην άνθρωπό σου», η τραγουδίστρια απάντησε με την ατάκα: «Τώρα είμαι αλλού». Η Μαριάντα Πιερίδη δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά, αφήνοντας να αιωρείται το ερώτημα αν βρίσκεται σε νέα σχέση.