Αθηναΐς Νέγκα: «Τα θύματα πρέπει να βρίσκουν το κουράγιο να πηγαίνουν στην αστυνομία» - Τι δήλωσε για την Άννα Μαρία Βέλλη

Λακωνική στην τοποθέτησή της η πρώην συνεργάτιδα της YouTuber

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/amiyiami
Instagram/amiyiami

Η Αθηναΐς Νέγκα, πρώην συνεργάτιδα με την Άννα Μαρία Βέλλη στο Rodeo, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και τη δημοσιογράφο Χαρά Μπουτσικάκη. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα της YouΤuber, αλλά και για την υπόθεση κακοποίησης, που επανέφερε πρόσφατα στο προσκήνιο, φωτογραφίζοντας τον Άρη Μακρή.

«Επειδή είναι σε εξέλιξη αυτό το θέμα, νομίζω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σας πω εγώ τώρα τι άνθρωπος είναι μια κοπέλα με την οποία έχω συνεργαστεί. Όταν αυτό κοπάσει, ευχαρίστως να σας πω οτιδήποτε. Δεν είναι η στιγμή να κρίνουμε έναν χαρακτήρα», είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα.

Δείτε επίσης: Άννα Μαρία Βέλλη - Το βίντεο-γροθιά στο στομάχι για την κακοποίηση: «Είχα πει σε φίλο μου "Δεν πεινάω, έχω φάει ξύλο"»

Η Αθηναΐς Νέγκα για την υπόθεση κακοποίησης και το Metoo

Και συνέχισε: «Έχω ακούσει περίπου ό,τι έχετε ακούσει και εσείς για την κακοποιητική σχέση της Άννας Μαρίας, από εκεί και πέρα δεν είμαι σε θέση να ξέρω περισσότερα πράγματα. Γενικώς, επειδή το metoo είναι μια ιστορία πολύ σοβαρή, είμαι υπέρ της άποψης να την αντιμετωπίζουμε και σοβαρά. Δηλαδή ούτε να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος, ούτε να αρχίζει μία παραφιλολογία».

Η Αθηναΐς Νέγκα κατέληξε την τοποθέτησή της λέγοντας: «Όταν έχουμε τη δύναμη, και βήμα σε δημόσιο λόγο, θα πρέπει τα θύματα -ειδικά όταν είναι και δυναμικές κοπέλες- να βρίσκουν το κουράγιο να πηγαίνουν στην αστυνομία. Διαφορετικά, δυστυχώς, μένουμε στην συζήτηση. Αυτό δεν πηγαίνει στην Άννα Μαρία, πηγαίνει γενικώς σε όλη την ιστορία».