Άννα Μαρία Βέλλη - Το βίντεο-γροθιά στο στομάχι για την κακοποίηση: «Είχα πει σε φίλο μου "Δεν πεινάω, έχω φάει ξύλο"»

«Από τη στιγμή που πήγα στην αστυνομία να πω “Κοιτάχτε, με έχει κάνει μαύρη στο ξύλο”...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τις τελευταίες μέρες επανήλθε στο επίκεντρο η υπόθεση κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη, με την YouTuber να φωτογραφίζει για τη συγκεκριμένη υπόθεση τον Άρη Μακρή, σε σημείο που μέχρι και ο ίδιος έκανε ανάρτηση θέλοντας να απαντήσει σε πρόσφατο βίντεο που έκανε εκείνη.

Φίλοι και αγαπημένοι άνθρωποι της Άννας Μαρίας Βέλλη έκτοτε έχουν πάρει το μέρος της, μεταξύ άλλων ο Κώστας Μαλιάτσης, καθώς και η Χρύσα Κατσαρίνη, στην οποία μάλιστα είχε δώσει συνέντευξη, με τις δύο γυναίκες να μιλούν ανοιχτά για την κακοποίηση. Η stand up comedian έγραψε σε ανάρτησή της: «Αγάπες ξέρετε ποιος είναι σίγουρος πως μια ιστορία κακοποίησης δεν αναφέρεται σε εκείνον; Αυτός που δεν έχει κακοποιήσει. Πάντως να πω κάτι για τους δημοσιογράφους που τοποθετούνται τόσο καταγγελτικά επί του θέματος. Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει διαψεύσει κατηγορίες που είχαν πέσει πάνω στον λάθος άνθρωπο. Απλά το λέω».

Δείτε επίσης: Ο Άρης Μακρής ξεκαθαρίζει τη θέση του για την Άννα Μαρία Βέλλη: «Πρέπει να λήξει αυτό»

Η σοκαριστική περιγραφή της Άννας Μαρίας Βέλλη για την κακοποίηση

Στο εν λόγω story ήταν ένα μέρος από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Χρύσα Κατσαρίνη στην Άννα Μαρία Βέλλη πριν από περίπου τρεις μήνες, με την δεύτερη να αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που αντιμετώπισε το επίμαχο περιστατικό.

«Τον πρώτο καιρό μέχρι να το αντιμετωπίσω με ψυχανάλυση, το αντιμετώπιζα μόνο με χιούμορ. Είχα φάει ξύλο και πήγα αμέσως στο σπίτι ενός φίλου, χτυπημένη και κλαμένη, ήμουν σε σοκ. Εκείνος δεν ήξερε τι να κάνει, έβλεπε ένα εύθραστο ον, σαν βάζο από αυτά που σπάνε μόλις τα ακουμπήσεις, μου λέει από μακριά “Άμα θες φαγητό να σου βάλω” και του απαντάω “Δεν πεινάω, έχω φάει ξύλο”. Μόλις το είπα ήθελα να βάλω τα κλάματα, αλλά θυμάμαι πως ένιωσα και μία απελευθέρωση, γιατί δεν το κράτησα μέσα μου, δεν το αρνήθηκα, το ξόρκισα», είχε πει η Άννα Μαρία Βέλλη.

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ανέφερε και τους λόγους που δεν είπε όνομα: «Όταν αποφάσισα να μιλήσω, δεν ήμουν έτοιμη να το κάνω με ονόματα, και μετά να κακοποιηθώ από τηλεοπτικά πάνελ που θα με ρωτάνε “Γιατί τώρα;”. Η νομοθεσία δεν νοιάζεται για την ψυχική κακοποίηση. Μου είπαν ότι από τη στιγμή που δεν πήγα στην αστυνομία τη στιγμή που συνέβη δεν υπάρχουν αποδείξεις, άρα είναι ο λόγος μου ενάντια στον δικό του, ενώ έχω φωτογραφίες, μηνύματα, τηλέφωνα που πήρα για βοήθεια... Αλλά από τη στιγμή που πήγα στην αστυνομία να πω “Κοιτάχτε, με έχει κάνει μαύρη στο ξύλο”, μου το έλεγε και ο δικηγόρος μου ότι είναι δύσκολο».