Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είμαι η τελευταία που θα υποστηρίξω τον Γιώργο, αλλά...» - Το σχόλιο για τον "σαχλιάγκα" και την επίθεση του Λάκη Λαζόπουλου

«Είναι όπως το Τσιμτσίλω, που το λες γιατί θες να με προσβάλεις»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είμαι η τελευταία που θα υποστηρίξω τον Γιώργο, αλλά...» - Το σχόλιο για τον

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Λάκη Λαζόπουλο, από τη στιγμή που ο πρώτος έκρινε τα λεγόμενα του δεύτερου για την Κατερίνα Καινούργιου και την νοημοσύνη της (δείτε εδώ πώς υποστήριξε την παρουσιάστρια του ALPHA). Ο δεύτερος αποφάσισε να του απαντήσει στο podcast του, με τους χαρακτηρισμούς του για εκείνον να είναι έντονοι (δείτε πώς τον "άδειασε" σε λίγα λεπτά).

Το γεγονός αυτό θέλησε να σχολιάσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή της, Happy Day, επισημαίνοντας πως η λέξη "κουτσομπόλης" που χρησιμοποίησε ο Λάκης Λαζόπουλος για να περιγράψει τον οικοδεσπότη του Πρωινού του ΑΝΤ1 είναι ένας τρόπος να τον υποτιμήσει, ως εύκολη λύση.

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την κόντρα Λιάγκα - Λαζόπουλου

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι το πιο light ή απλά είναι ένα teaser και προάγγελος των όσων θα πει. Συνεχίζει με αυτό το ίδιο στιλ το καυστικό - χιουμοριστικό που έχει επιλέξει, ενώ ο Γιώργος απάντησε με τον τρόπο του επί της ουσίας. Αυτό που θέλω να πω ότι η ταμπέλα του κουτσομπόλη και της κουτσομπόλας, όποτε θέλουμε κάποιον να τον προσβάλλουμε, δεν είναι αυτή που αρμόζει σε αυτό που κάνουμε όλοι εμείς. Θεωρώ ότι στη ψυχαγωγία όταν θέλεις κάποιον να τον μειώσεις για το περιεχόμενό του, γι' αυτό που είναι και για τη διαδρομή του η εύκολη λύση είναι να πεις "έλα μωρέ που το πρωί κάνουν κουτσομπολιό και που ασχολούνται με το τι λέει ο ένας κι ο άλλος".

Θέλω να πω ότι ο Γιώργος, ο οποίος είναι αιχμηρός και έντονος, φέτος είναι από τους ανθρώπους που έχει βγάλει πολλά πρωτογενή ρεπορτάζ σε πολλά θέματα επικαιρότητας, τα οποία έχουν αναπαραχθεί και στα δελτία ειδήσεων. Είμαι η τελευταία που θα υποστηρίξω τον Γιώργο, αλλά θέλω να είμαι δίκαιη.

Το να πεις έναν παρουσιαστή κουτσομπόλη και μία παρουσιάστρια του ψυχαγωγικού κατίνα είναι η εύκολη λύση για να προσβάλεις και να υποβαθμίσεις κάποιον που ασχολείται με τη ψυχαγωγία όταν δεν σου αρέσει αυτό που κάνει και θες με κάποιον τρόπο να τον υποτιμήσεις.

Το λέω γιατί έχω ακούσει και για τις δικές μας εκπομπές, όχι τη δική μας συγκεκριμένα "έλα μωρέ, τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανάδικα, τα κουτσομπολίστικα". Και ο Γιώργος που πάνω στην απάντησή του αμφισβήτησε ότι έχει χιούμορ ο Λάκης, άδικο είναι και υπερβολικό. Έχει δώσει τις εξετάσεις του κι όλοι ξέρουμε ότι έχει χιούμορ και ταλέντο, αλλά είναι η εύκολη λύση να υποβαθμίσεις κάποιον. Είναι όπως το Τσιμτσίλω, που το λες γιατί θες να με προσβάλεις», είπε χαρακτηριστικά.