Ο Βαγγέλης Περρής για την Άννα Μαρία Βέλλη – «Δεν ήθελε να καταγγείλει, αλλά να βρει ένα απάγκιο»

Πώς είναι η ψυχολογική της κατάσταση μετά τον σάλο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Βαγγέλης Περρής για την Άννα Μαρία Βέλλη – «Δεν ήθελε να καταγγείλει, αλλά να βρει ένα απάγκιο»

Μετά απ' όσα ανέφερε σε βίντεό της στο YouTube και στο TikTok η Άννα Μαρία Βέλλη για τον κακοποιητή της, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε ότι είχαν μία τηλεφωνική επικοινωνία. Ο συνεργάτης της εκπομπής «Το Πρωινό» δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα του ανθρώπου που φωτογράφισε η YouTuber.

Παρόλα αυτά μίλησε για τη μεταξύ τους γνωριμία, που κρατάει από την περίοδο που η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν σε σχολή υποκριτική, και για την ψυχολογική της κατάσταση μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει. «Η γνωριμία μας με την Άννα Μαρία είναι παλιά, την ξέρω από μαθήτρια στη σχολή για να γίνει ηθοποιός. Την είχα εκτιμήσει με την πρώτη, της είπα ότι “γράφει” και είναι ωραία, ότι μου άρεσε ο τύπος της και το απέδειξε με την συναναστροφή που είχαμε. Ήταν στο “Όλα”, δεν ξέρω αν το θυμάστε» ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε επίσης: Αθηναΐς Νέγκα: «Τα θύματα πρέπει να βρίσκουν το κουράγιο να πηγαίνουν στην αστυνομία» - Τι δήλωσε για την Άννα Μαρία Βέλλη

Βαγγέλης Περρής: «Αυτά που βλέπουμε σε φωτογραφίες δεν είναι εφέ»

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Περρής πρόσθεσε: «Είναι μία περίοδος σχετικά κοντινή, τα έχουμε ζήσει. Αυτά που βλέπουμε σε φωτογραφίες τα έχουμε δει ως μάρτυρες, δεν είναι εφέ, έχουν συμβεί. Είναι ένα κορίτσι που έψαχνε τον τρόπο, όχι να καταγγείλει, αλλά να βρει ένα απάγκιο, το φιλικό περιβάλλον που θα την προστατέψει, και νομίζω το κατάφερε. Αυτό που μπορώ να πω, από την επικοινωνία που είχαμε χθες, είναι ότι αυτό που νοιάστηκε είναι πώς είμαι εγώ κι αν στριμώχνομαι. Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος η Άννα Μαρία».

«Εγώ δεν μιλάω για τον κ. Μακρή, θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Αν κάποιος μου έλεγε ότι είμαι υπεύθυνος για μία πράξη/σχέση που εξαιτίας της δημιουργείται στη δουλειά ή στην οικογένειά μου, θα προχωρούσα να ζητήσω την προστασία της δικαιοσύνης. Εφόσον κυκλοφορεί η φήμη, και μπορεί να τη θεωρεί ψευδή...» κατέληξε ο Βαγγέλης Περρής.