Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχητικά αδύνατη μετά το εξιτήριο - Γιατί κρατάνε στο σκοτάδι τα παιδιά της;

Λένε πως δεν μπορεί να κρατήσει ούτε και το πιάτο της για να φάει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δεν έχει τέλος η ανησυχία για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για να κάνει ένα χειρουργείο στην κοιλιά της, δεν λένε να κοπάσουν οι φήμες που μιλάνε για την σοβαρότητα της κατάστασης της.

Ειδικά η πρώτη της δημόσια εμφάνιση - αλλά όχι επίσημη - προκάλεσε ακόμα περισσότερα ερωτηματικά, καθώς πολλοί σχολιάζουν ότι μπορεί να μην ήταν εκείνη (αλλά κάποια σωσίας), καθώς δεν συνοδευόταν από την ασφάλεια της, όπως άλλωστε γίνεται συνήθως.

Αδυνατισμένη ανησυχητικά η Κέιτ Μίντλετον

Νέες πληροφορίες που μεταφέρει το In Touch λένε πως μαζί με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Ουίλιαμ πήραν την απόφαση να κρατήσουν στο σκοτάδι τα τρία τους παιδιά σχετικά με την υγεία της μητέρας τους, ώστε να συνεχίσουν την φυσιολογική τους καθημερινότητα και να μην τα τρομάξουν. «Φυσικά ανησυχούν γιατί είναι τόσο αδύναμη, αλλά δεν έχουν ιδέα για τη σοβαρότητα της κατάστασης της μητέρας τους», λένε.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τους, τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για να της φτιάχνουν καθημερινά την ημέρα.

Όπως επίσης αναφέρει το In Touch η Κέιτ Μίντλετον, έχει αδυνατήσει ανησυχητικά. «Δεν μπορούσε να κρατήσει το φαγητό και έχει χάσει ανησυχητικά πολύ βάρος», ανέφερε πηγή τους γράφοντας πως η κατάσταση της είναι σοβαρή και θα χρειαστεί επιπλέον πέντε εβδομάδες ανάρρωσης.

Μάλιστα, γράφουν πως "δεν θα βιντεοσκοπήσει μήνυμα στο κοινό προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τις ευχές τους, επειδή φοβάται ότι θα προκαλούσε τεράστιο σοκ και ανησυχία για την εμφάνισή της".

Τα βρετανικά μέσα ωστόσο, έκαναν γνωστό πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη δημόσια εμφάνιση της στις 8 Ιουνίου στην παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση, Trooping the Colour που είθισται να διοργανώνεται για τα γενέθλια του Βασιλιά Καρόλου.