Άννα Μαρία Βέλλη: Το ηχηρό μήνυμα για την ημέρα της γυναίκας - «Να αλληλοστηριζόμαστε...»

Η ανάρτησή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / amiyiami
Instagram / amiyiami

Τα τελευταία 24ωρα έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα της Άννα Μαρίας Βέλλη, καθώς δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο απαντούσε για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν, με τον πρώην σύντροφό της, Άρη Μακρή, να ξεσπά δημόσια, μετά από δεκάδες μηνύματα που δέχθηκε από τον κόσμο, με τα οποία κατηγορούν εκείνον για όσα πέρασε η πρώτη (δείτε εδώ την οργισμένη ανάρτησή του).

Παρόλα αυτά, η ίδια δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το γεγονός αυτό και, μάλιστα, απέφυγε να μιλήσει στην κάμερα που την περίμενε έξω από τη δουλειά της, με την κολλητή της φίλη να καταλήγει να τσακώνεται με τη δημοσιογράφο του Super Κατερίνα, στην προσπάθειά της να την προστατεύσει (δείτε εδώ το βίντεο).

Η πρώτη ανάρτηση της Άννα Μαρίας Βέλλη μετά τον σάλο για την κακοποιητική της σχέση

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, περνώντας ένα ηχηρό μήνυμα, όσο εκείνη βρίσκεται στη Λισαβόνα. «Γυναίκες και θηλυκότητες χρόνια μας πολλά! Να γελάμε, να ανθίζουμε, να αλληλοστηριζόμαστε, να μας αγαπάμε! Όλα τα μπορούμε», έγραψε.

Άννα Μαρία Βέλλη ανάρτηση μετά τον σάλο με τον Άρη Μακρή

Για ποιο λόγο δεν αναφέρθηκε στον Άρη Μακρή

Λίγες ώρες αφότου ανέβηκε το βίντεο όπου μιλούσε για τον κακοποιητή της και την σχέση που έχει με μία φίλη της, η Άννα Μαρία Βέλλη σχολίασε απαντώντας σε όσους τη ρωτάνε γιατί δεν είπε το όνομά του: «Το βίντεο δεν έχει στόχο να γίνει cancel κανένας και για αυτό δεν μιλάω με ονόματα. Στόχος είναι να καταλάβει το περιβάλλον του κακοποιητή πως αν δεν τον ξεκόψει είναι σαν να βάζει το χέρι του στην επόμενη φορά».

Δείτε επίσης: Σοκάρει ο Βαγγελης Περρής με την αποκάλυψή του για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη: «Ξέρω ποιος ήταν...»

Το σχόλιο της Άννας Μαρίας Βέλλη